Scroll Top

Tapahtuma: Tutustu jalkapalloon!

Suomalaisella jalkapallolla on ainutlaatuinen mahdollisuus saada uusia ihmisiä lajimme pariin kesän historiallisen miesten EM-lopputurnauksen innoittamana.

Palloliitto haluaa tarjota yhteistyössä seurojen kanssa jalkapallosta kiinnostuneille lapsille, nuorille ja aikuisille mahdollisuuden tutustua lajiin ja paikallisen seuran toimintaan.

Valtakunnallinen Tutustu jalkapalloon! -päivä järjestetään 13.6.2021, eli heti Huuhkajien turnauksen avaavan Tanska-Suomi-ottelun jälkeisenä päivänä. Seuroilla on myös mahdollisuus järjestää tapahtumia myös eri ajankohtina.

Seuroja kannustetaan järjestämään vapaamuotoisia Tutustu jalkapalloon! -tapahtumia, joiden järjestämistä ja markkinointia Palloliitto tukee muun muassa erilaisten materiaalien kautta.

Tapahtuma voi koostua esimerkiksi pienpeleistä, erilaisista rasteista, laukaisututkasta, tarkkuuspotkusta, jalkapallogolfista tai ottelutapahtuman ympärille järjestetyistä aktiviteeteista. Toteutustapa on vapaa, mutta tärkeintä on tarjota kiinnostuneille matalankynnyksen mahdollisuus tutustua futikseen!

Tutustetaan Suomi yhdessä jalkapalloon!

Milloin?

Su 13.6. klo 11-14

Missä?

Saarenkylän urheilukenttä

Mitä?

Klo 11 P08-kotipeli v Kajaanin Palloilijat

Klo 13 T06-07-kotipeli v Ponkilan Pantterit

Ja samaan aikaan nurmikentällä:

Tutustu jalkapalloon! pienpelikentät. Yritä itse:

  • laukaus
  • kuljetus
  • syöttö
  • pomputtelu
  • tutustu meidän juniorijoukkueisiimme

Paikalla on myös kanttiini.

Tervetuloa!

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.