T2008-09

Meidän kolme pääasiaa:

1. Hauskuus
2. Ystävällisyys
3. Yhteishenki

FC Santa Claus Juniorit aloitti elokuussa uuden T2012-13 joukkueen. Etsimme vielä jalkapallohulluja tyttöjä joukkueeseemme.

Me pelaamme ja liikumme paljon ja tärkein asia meille on, että meillä on paljon hauskaa ja hyvä yhteishenki.

Joukkueen valmentajia ovat Juuti Seppälä ja Piia Juola. He ovat tosi ystävällisiä nuoria naisia, mahtavia valmentajia ja heillä on suuri motivaatio ja he odottavat jo harjoitella teidän kanssa säännöllisesti.

Meidän harjoitukset ovat vielä avoin kaikille. Voitte tulla mukaan. Katso vuorot alla.

Omat jalkapallovaatteet ja vesipullo mukaan. Harjoittelemme 2 x viikossa ja ehkä löydämme jonkun turnauksen mihin voisimme mennä. Katsotaan mitä tapahtuu.

Ilmoittaudu valmennuspäällikkö Ralfille (040 545 3880, sähköposti: valmennus@fcsantaclausjuniorit.fi), jos haluat tietää lisää joukkueesta. Tai kysyy valmentajilta. Yhteystiedot alla.

Tervetuloa FC Santa Claus Junioreihin!

MYCLUB-UUTISET


TOIMIHENKILÖT
Juuti Seppälä
Valmentaja T12-13
Piia Juola
Valmentaja T12-13
KALENTERI
Olevasta listasta näkyy ajan tasalla olevat joukkueemme harjoitusajat, tulevat pelit, turnaukset ja julkiset tapahtumat. Toivotamme uudet pelaajat tervetulleiksi tutustumaan harjoituksiin ja fanit kannustamaan paikan päälle!
(Olethan asiasta kuitenkin ensin yhteydessä joukkueenjohtajiin.)


PELAAJAT


YHTEISTYÖSSÄ TUKEMASSA JOUKKUEEMME TOIMINTAA
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.