Scroll Top

POJAT 2011-2012

⚽️ Santan pojat 2011-12 on vauhdikas, innokas ja hyvän tuulinen joukkue. Tulevalle kaudelle mahtuu vielä mukaan lisää pelaajia.

Treenaamme jalkapalloa kolmesti viikossa; monipuolisesti, ei hampaat irvessä, vaikka ollaankin tosissaan ja halutaan kehittyä, – silti hymyssä suun yhdessä huippu kaverien ja osaavan valmennuksen kesken.

Pelaamme myös Palloliiton aluesarjaa ja kesällä pelattavaa Santa Claus Liigaa.

Toivotamme kaikki mukaan tutustumaan ja kokeilemaan harjoituksiimme! Aiempaa kokemusta ei tarvitse. Harjoitusvuorot löytyvät alta kalenterista.

Lisätietoja saat valmentaja Santulta santtu.patari@fcscj.fi, +358440334305 ja joukkueenjohtaja Anna-Marialta anna.maria.hyypio@fcscj.fi, +358456385150.

TOIMIHENKILÖT

Täältä löydät joukkueiden valmentajien ja joukkueenjohtajien yhteystiedot. Muita taustahenkilöitä ei ole listattu julkisesti.

Santtu ja joulupukki
Santtu Pätäri
Junioripäällikkö, Vastuuvalmentaja, Ohjaaja
Anna-Maria Hyypiö
Joukkueenjohtaja P2011-12

KALENTERI


VIDEOT

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found with the ID .

Go to the All Feeds page and select an ID from an existing feed.

YHTEISTYÖKUMPPANIT

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.