Miesten Harrastefutis

ESITTELY

Santa Claus Junioreissa toimii Rovaniemellä miesten harrastefutisjoukkue. ⚽️🏃‍♀️✨ Tämä on oikea harrastus sinulle joka:

  • et ole koskaan potkaissut palloa, vaikka mieli on tehnyt
  • pelasit aikaisemmin, mutta olet nyt vähän “ruosteessa”
  • haluat harjoitella/pelata  1 x viikolla illalla rennossa ympäristössä ilman painetta
  • sinulla on halu oppia uutta ja teet sen mieluusti rennossa porukassa
  • sinua ei haittaa, vaikka hikikin vähän lentäisi
  • omistat lenkkarit ja juomapullon
  • haluat pitää hauskaa jalkapalloporukassa

Harrastefutiksessa harjoitellaan lajin perustaitoja. Kenttäkoko on normaalia pienempi, joten juoksukunnon puuttuminen ei ole este!

Joukkueella on kaksi kautta: Talvikausi (marraskuu-huhtikuu) ja kesäkausi (toukokuu-lokakuu). Harjoittelemme kerran viikossa yksi tunti ja yhteensä 18 kertaa per kausi. Löydät vuorolistan kalenterista sivun alla.

Talvella harjoittelemme Ounashallissa (1/4 kenttä) sunnuntaina klo 19-20. Meidän naisten rentofutisryhmä harjoittelee samaan aikaan samalla kentällä. On myös mahdollista pelata hauskoja harjoituspelejä, turnauksia ja kesäll puulaaki-sarjassa, jos pelaajat ovat kiinnostuneita.

Ryhmää vetää meidän seuran monipuolinen valmentaja ja edustusjoukkueen pelaaja Santtu Pätäri. Valmennuspäällikkömme Ralf Wunderlich auttaa ryhmän organisoinnissa.

Voit ilmoittautua joukkueeseen mukaan milloin vain (hinta saa pienempi, jos aloitat myöhemmin) ja voit lopettaa ilman syytä joka kauden lopussa. Jos haluat jatkaa ensi kaudella, sinun ei tarvitse tehdä mitään.*

Voit tulla kahden kerran kokeilemaan ja testata sopiiko ryhmä sinulle. Kerro valmentajille etukäteen, että haluat tulla mukaan.

Hinta talvikaudelle 2021/22: 150€ (25€ kuukaudessa) –> 18 harjoitusta yhteensä

Hinta kesäkaudelle 2022: 150€ (25€ kuukaudessa) –> 18 harjoitusta yhteensä

Osallistujilla tulee olla oma tapaturmavakuutus. Pelaajia ei ole vakuutettu seuran toimesta.

Laskutamme pelaajia kaksi kertaa vuodessa kausien alkaessa. Halutessasi sopia maksuaikataulusta tai maksaa Smartumin, Edenredin, ePassin tai Eazybreakin kautta ole yhteydessä seurasihteeriin.

Mukaan mahtuu 20 osallistujaa, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittaudu heti ja tule mukaan! 😃🙌☀️☀️☀️

Kysy valmentajilta, jos haluat tietää lisää joukkueesta ja sen toiminnasta.

Tervetuloa FC Santa Claus Junioreihin!

*Loukkaantumisen tai muun perustellun syyn estäessä osallistumisen voimme neuvotella esim. tauosta. Kerro vain ja löydämme ratkaisun yhdessä!

TOIMIHENKILÖT

santtup
Santtu Pätäri
Harrastepäällikkö, Vastuuvalmentaja P2011-12, Vastuuvalmentaja Miehet, Ohjaaja Miesten Harrastefutis, Ohjaaja Kävelyfutis

KALENTERI


Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.