Scroll Top

POJAT 2013

Santan syksyllä 2020 perustettu P2013-joukkueen poikaporukka treenaa rennosti, iloisesti ja liikkumisesta nauttien – ja ennen kaikkea rakkaudesta lajiin! Vaikka meillä on joukkueessa useampia Messejä, Ronaldoja ja Donnarummia, vielä mahtuisi uusia pelaajia mukaan alkavalle kaudelle.

Aikaisemmalla palloilutaustalla ei ole väliä, vaan into ja halu oppia on kaikki mitä tarvitaan. Treenaamme ympärivuoden 2-3 x viikossa, osallistumme Santa Claus liigaan, pelaamme kesällä Palloliiton pohjoista P9-sarjaa sekä osallistumme muihin mahdollisiin harjoitusotteluihin ja turnauksiin. Tervetuloa tutustumaan ihan koska vaan! Harjoitusvuorot löytyvät alta kalenterista.

Tarkempia tietoja joukkueesta saat vastuuvalmentajalta Markus Korhoselta ja joukkueenjohtajalta Maria Tirroniemeltä. Yhteystiedot alla.

Tervetuloa FC Santa Claus Junioreihin!

TOIMIHENKILÖT

Täältä löydät joukkueiden valmentajien ja joukkueenjohtajien yhteystiedot. Muita taustahenkilöitä ei ole listattu julkisesti.

coach_markuskorhonen
Markus Korhonen
Vastuuvalmentaja
pt8
Maria Tirroniemi
Joukkueenjohtaja P2013

KALENTERI


VIDEOT

YHTEISTYÖKUMPPANIT

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.