P2010

Joukkueesta osa on pelannut yhdessä jo vuodesta 2013 ja uudet pelaajat otetaan tottuneesti vastaan ylävitosia lyöden!

2010 syntyneet pojat on reipas ja aktiivinen joukkue, jossa harjoitellaan 2-3x viikossa ja siten mahdollistetaan myös muihin harrastuksiin osallistuminen ja riittävä lepo. Joukkueesta osa on pelannut yhdessä jo vuodesta 2013 ja uudet pelaajat otetaan tottuneesti vastaan ylävitosia lyöden.

Uusia pelaajia ja heidän vanhempiaan tulee yhteisöön mukaan tasaiseen tahtiin. Pelaajamäärä on tällä hetkellä 25 ja lisää pelaajia otetaan joukkueeseen ilolla mukaan. Voit käydä viisi kertaa kokeilemassa maailman hienointa lajia ja tutustumassa meihin sitoutumatta vielä mihinkään.

Lisätietoja voi kysyä joukkueen toimihenkilöiltä.

MYCLUB-UUTISET


TOIMIHENKILÖT
toimihenkilö_kuva
Jussi Nikula
Joukkueenjohtaja P10
toimihenkilö_kuva
Marko Ronkainen
Joukkueenjohtaja P10
introducing_cristian-pandelescu
Cristian Pandelescu
Seuran maalivahtivalmentaja, Vastuuvalmentaja P08, Vastuuvalmentaja P10

KALENTERI

Olevasta listasta näkyy ajan tasalla olevat joukkueemme harjoitusajat, tulevat pelit, turnaukset ja julkiset tapahtumat. Toivotamme uudet pelaajat tervetulleiksi tutustumaan harjoituksiin ja fanit kannustamaan paikan päälle!
(Olethan asiasta kuitenkin ensin yhteydessä joukkueenjohtajiin.)


PELAAJAT


YHTEISTYÖSSÄ TUKEMASSA JOUKKUEEMME TOIMINTAA
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.