Scroll Top

Tapahtuma: Maalivahtileiri Lapissa

Tietoja maalivahtileiristä Lapissa 2022 tulee tänne keväällä 2022. Alla tietoja viime leiristä (2021).

FC Santa Claus Juniorit järjesti Suomen Palloliiton tukemana maalivahtileirin Lapissa heinäkuussa 2021:

Ma 5.7. Kemijärvi
Ti 6.7. Sodankylä
Ke 7.7. Ivalo
To 8.7. Ranua
Pe 9.7. Pello
La 10.7. Kolari

Seurat kaupungeissa hoitavat pelaajien ilmoittautuminen ryhmiin ja toimittaa pelaajalistat meille.

Paljonko leiri maksaa?

Leiri on maksuton! Pelaajilla tulee kuitenkin olla voimassa oleva tapaturmavakuutus. FC SCJ sai tukea Palloliitolta leiriviikon järjestämiseen. Jos saatu tuki ei riitä, FC SCJ maksaa loput kulut itse. Meille on tärkeintä, että lapset Lapissa saavat mahdollisuuden kokeilla pelaamista maalivahtina. 🙂

Keitä olemme?

FC Santa Claus Juniorit on joulupukin jalkapalloseura Rovaniemeltä. Meidän seuramme iskulause on ”Santa approves!” Se tarkoittaa, että kaikki mitä teemme on jotain mitä joulupukki tekisi itse ja pitäisi hyvänä. Positiivisuus, oikeudenmukaisuus ja ystävällisyys ovat tärkeitä meille. Maalivahtileirin valmentajina toimivat Cristian Pandelescu ja Ralf Wunderlich.

Cristian on P08 ja P10 -joukkueiden vastuuvalmentaja ja koko seuran maalivahtivalmentaja. Hän on ammattimaalivahti Romaniasta, joka muutti vuonna 2014 Joensuuhun maalivahdiksi JIPPOon. Vuodesta 2015 lähtien hän on työskennellyt maalivahtivalmentajana (Jippo Juniorit, FC Hertta ja FC Ylivieska). Hän puhuu suomea.

Ralf on valmennuspäällikkömme sekä miesten, naisten ja T06-07-joukkueiden valmentaja. Hän on berliiniläinen pitkän linjan jalkapallonpelaaja ja valmentaja. Hänellä on UEFA A lisenssi (SPL, 2019) ja jalkapallomanageri-diplomi Saksasta (2013). Hän muutti valmentajaksi Suomeen 2015 ja on toiminut FC Hertassa, SC Riverballissa, AFC Keltikissä ja FC Ylivieskassa. Hän puhuu myös suomea.

Mitä tarjoamme?

 • enintään 3 ryhmää
 • tunnin maalivahtiharjoitukset per ryhmä
 • huippu-maalivahtiharjoituksen entiseltä ammattimaalivahdilta
 • hauskaa koko harjoituksen ajan
 • esimerkkivideo (FC SCJ-leiri heinäkuu 2020):

Kenelle leiri on?

Juniorimaalivahdeille ja kaikille pelaajille, jotka haluaisivat kokeilla pelaamista maalivahtina. Pelaajilla ei tarvitse olla maalivahtikokemusta, vain vähän uteliaisuutta, motivaatiota ja rohkeutta.

Meidän ehdotuksemme:

 • Ryhmä 1: 2011-2013 syntyneet (”maalivahtileikkikoulu”)
 • Ryhmä 2: 2008-2010 syntyneet
 • Ryhmä 3: 2004-2007 syntyneet

Ryhmän koko 2-6 pelaajaa. Yhteensä siis 18 paikkaa.

Olemme avoimia ehdotuksillenne, jos teillä on tarve toisenlaisille ryhmille. Esim. jos teillä on vain pieniä lapsia, voimme tehdä kolme maalivahtileikkikouluryhmää. Tai, jos pelaajamäärä ei riitä kolmeen ryhmään, voisimme tehdä esim. harjoitukset valmentajillenne, missä opastamme heitä valmentamaan maalivahtejanne.

Mitä seuranne tarvitsee tehdä leirin eteen?

 • Varata kentän (pieni alue kentällä + 1-2 maalia; tekonurmi tai nurmi)
 • Aika (3:30 tuntia peräkkäin: 1. harjoitus, 15 min tauko, 2. harjoitus, 15 min tauko, 3. harjoitus)
 • Hoitaa pelaajien ilmoittautuminen ryhmiin ja toimittaa pelaajalistat meille

Kellonajoista voimme sopia yhdessä. Olemme varanneet nämä päivät teille ja voimme tehdä harjoitukset aamulla, iltapäivällä tai illalla. Parasta olisi luultavasti iltapäivällä, esim. klo 16:30-20:00. Ainoa poikkeus on Kolarin leiri lauantaina, joka on pidettävä aamulla ennen miesten peliä KoKo – FC SCJ.

Leirin jälkeen: mahdollisuus jatkaa maalivahtikoulussa

Seuramme järjestää maalivahtikoulun Rovaniemellä. Järjestämme maalivahtikoulun mielellämme myös teidän seuranne kanssa. Siihen on kolme mahdollisuutta:

1. Tule mukaan meidän maalivahtikouluryhmäämme

 • Kaikki tiedot löydät tästä: www.fcsantaclausjuniorit.fi/maalivahtikoulu

2. Järjestämme maalivahtikoulun teidän seurallenne Rovaniemellä

 • Kokoontuminen säännöllisesti tai sopimuksen mukaan.
 • Hinta on 15€/maalivahti/tunti.
 • Minimimäärä 2 maalivahtia.

3. Järjestämme maalivahtikoulun teidän seurallenne kotipaikkakunnallanne

 • Kokoontuminen sopimuksen mukaan.
 • Hinta on 20€/maalivahti/tunti + kaikkien matkakulujen kattaminen.
 • Minimimäärä 5 maalivahtia.

Toivomme, että olette kiinnostuneita osallistumaan leirillemme heinäkuussa ja pelaajienne innostuessa toiminnastamme löydämme ratkaisun, miten jatkaa toimintaa tulevaisuudessa. Jos haluatte tietää lisää maalivahtikoulustamme, voimme puhua enemmän, kun tulemme paikkakunnallenne.

Tervetuloa mukaan maalivahtileirille!

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.