P2009

KALENTERI


Joukkue on perustettu loppuvuodesta 2015. Olemme pelanneet 2016 kesän vuotta vanhempien piirisarjaa sekä erilaisia turnauksia Pohjois-Suomen alueella.

Kesällä 2017 pelasimme Meri-Lapin nappulaliigaa ja Pohjois-Suomen turnauksissa. Kesän 2018 suunnitelmaan kuuluvat piirisarja, Piteå Summer Games ja Tervaturnaus.

Harjoittelemme keskimäärin 3 kertaa viikossa. Vuonna 2018 olemme monipuolistaneet harjoitusohjelmaamme säännöllisellä yleisurheilulla ja kamppailulajeilla. Toimintamme tärkein tavoite on luoda lapsille turvallinen ja kannustava ympäristö innostua jalkapallosta ja oppia sen taitoja.

Pyrimme siihen että joukkueemme pelaavat oppivat tässä vaiheessa ennen muuta henkilökohtaista taitoa jokaisen lapsen oma kehitysvaihe ja –taso huomioiden.

Joukkueen tärkeimpiä tavoitteita on turvallinen, hyväntuulinen ja kannustava ilmapiiri, laadukas ja hyvin suunniteltu toiminta. Joukkue harjoittelee ja nauttii liikunnan riemusta ympäri vuoden, harjoittelussa huomioidaan jokaisen pojan kehitystaso. Talvella on harjoiteltu 4 kertaa viikossa, harjoitukset ollut liikuntasalissa ja Ounashallissa.

Joukkueessamme on innokkaita ja liikunnan riemusta nauttivia pelaajia 23 kappaletta. Joukkueen ilme on samanhenkinen: tärkeitä asioita ovat peli-ilo, liikunnan tuoma nautinto, kova työnteko, periksiantamattomuus, toisten kannustaminen ja kaikin puolin hyvä ja kohtelias käytös. Kiitämme aina pelien jälkeen kädestä pitäen ottelusta vastustajien lisäksi myös pelinohjaajaa.

Tänä kesänä pelaamme ottelutapahtumissa kolmella joukkueella, joten joukkueeseemme mahtuu vielä lisää jalkapallosta innostuneita pelaajia, jotka haluavat harjoitella uusia taitoja mukavassa porukassa. Uudet pelaajat ovat tervetulleita tutustumaan ja liittymään joukkueeseemme.

Tärkeimpiä saavutuksiamme ovat tähän asti: punaiset posket, iloiset ilmeet ja kevyt hiki harjoitusten ja otteluiden jälkeen. Lisäksi innostuneisuus jalkapallosta on lisääntynyt ja pelaajamme haluavat harjoitella myös omalla ajallaan.

MYCLUB-UUTISET


TOIMIHENKILÖT
Kati Storgårds
Joukkueenjohtaja P2009
Matti Peltoniemi
Valmentaja P2009, Joukkueenjohtaja 2009
toimihenkilö_kuva
Jouni Seppälä
Vastuuvalmentaja P2009
PELAAJAT

Tiedot julkaistaan kunkin henkilön itse määrittelemällä tavalla.


YHTEISTYÖSSÄ TUKEMASSA JOUKKUEEMME TOIMINTAA
KUVAGALLERIA
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.