Scroll Top

POJAT 2014

FC Santa Claus Junioreiden 2014 -syntyneiden poikien joukkue on syksyllä 2021 toimintansa aloittanut juniorijoukkue. 

Joukkue on laadukasta toimintaa harrastava ja ympäri vuoden harjoitteleva jalkapallojoukkue. Joukkue harjoittelee tavoitteellisesti kolme kertaa viikossa. Joukkueen pääpaino on kesäisin pelattava Palloliiton Pohjoisen alueen aluesarja sekä osallistumme mahdollisuuksien mukaan myös seuran omiin Santa Claus liigan pelitapahtumiin. 

Toiminnan perusajatuksia on hyvä harjoittelu, sopiva määrä otteluita ja hyvin suunniteltu muu tekeminen. 

Tarjoamme jokaiselle uudelle pelaajalle kolmen viikon kokeilujakson, jonka aikana pelaaja voi kokeilla joukkueen harjoituksia. Kolmen viikon kokeilujakson jälkeen valmentaja keskustelee pelaajan ja vanhempien kanssa yhdessä, onko P14 joukkue pelaajalle sopiva joukkue. Lähinnä keskustelun keskiössä ovat pelaajan sitoutuneisuus, asenne ja motivaatio treenaamiseen ja yhteisenä joukkueena toimimiseen. Uuden pelaajan taitotasolla ei ole väliä. 

Mikäli kiinnostuit joukkueestamme ja meidän toiminnastamme, voit olla yhteydessä valmentaja Miraan tai joukkueenjohtaja Mariin. Yhteystiedot löytyvät alta. 

Ajantasaiset harjoitusvuorot ovat alempana olevassa kalenterissa.

Jos tuntuu, että tämä joukkue ei ole sinua varten, suosittelemme kokeilemaan Nappulasarjaa, jossa harjoitellaan kerran viikossa rennosti pelaten ja pallon kanssa touhuten sekä osallistumalla Santa Claus liigan pelitapahtumiin. 

Tervetuloa mukaan!

TOIMIHENKILÖT

Täältä löydät joukkueiden valmentajien ja joukkueenjohtajien yhteystiedot. Muita taustahenkilöitä ei ole listattu julkisesti.

Mira Jänkälä
Vastuuvalmentaja
Mari Kivikoski
Joukkueenjohtaja

KALENTERI


YHTEISTYÖKUMPPANIT

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.