T2008-09

Meidän kolme pääasiaa:

1. Hauskuus
2. Ystävällisyys
3. Yhteishenki

FC Santa Claus Juniorit aloitti elokuussa uuden T2008-09 joukkueen. Etsimme vielä lisää jalkapallohullua tyttöä joukkueelle.

Me pelaamme ja liikumme paljon ja tärkein asia meille on, että meillä on paljon hauskaa ja hyvä yhteishenki. Jos uskot, että tämä sopii sinulle, sitten olet oikea henkilö meidän jengissä.

Valmentaja on Ralf. Hän on saksalainen ammattilaisjalkapalloilija joka tuli 2015 Suomeen valmentajaksi. Hänellä on paljon kokemusta naisten- ja tyttöjenjoukkeiden kanssa (esim. FC Hertta Joensuu Naisten Edustusjoukkue ja D-tytöt (T2003) ja FC Ylivieskan C-tytöt (T2004-06), D-tytöt (T2007-08) ja F-tytöt (T2011-2012)). Ralf tarjoaa hyvän sekoituksen: laatuharjoitus + paljon hauskaa toimintaa. Hän puhuu Suomea.

Lokakuussa, kaikki meidän harjoitukset ovat vielä avoin. Tulkaa mukaan ilman ilmoittautuminen. Tervetuloa!

Harjoitelemme Ounashallissa (tekonurmi). Lue meidän harjoitusvuoroista alla kalenterissa. Omat jalkapallovaatteet ja vesipullo mukaan. Ole rohkea ja tule mukaan toimintaamme!

Harjoittelemme talvella 2-3 x viikossa ja ehkä löydämme jotain turnauksen mihin voisimme mennä. Katsotaan mitä tapahtuu. Kesällä 2021 pelaamme palloliiton sarjassa.

Ilmoittaudu Ralfille, jos haluat tiedä lisää joukkueesta.

SMS tai WhatsApp: 040 545 3880, sähköposti: t08-09_valmentaja@fcscj.fi

Tervetuloa FC Santa Claus Junioreihin!

MYCLUB-UUTISET


TOIMIHENKILÖT
fcscj_ralf_coach
Ralf Wunderlich
Valmennuspäällikkö, Vastuuvalmentaja T06-07, Vastuuvalmentaja T08-09, Valmentaja Rentofutis, Valmentaja Harrastefutis

KALENTERI

Olevasta listasta näkyy ajan tasalla olevat joukkueemme harjoitusajat, tulevat pelit, turnaukset ja julkiset tapahtumat. Toivotamme uudet pelaajat tervetulleiksi tutustumaan harjoituksiin ja fanit kannustamaan paikan päälle!
(Olethan asiasta kuitenkin ensin yhteydessä joukkueenjohtajiin.)


PELAAJAT (jos se ei näytä mitään, se on koska vanhemmat eivät vielä antaneet oikeuksia MyClubissa tästä)


YHTEISTYÖSSÄ TUKEMASSA JOUKKUEEMME TOIMINTAA
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.