NAISET (11v11)

Santa Claus Juniorit aloittaa Rovaniemellä lokakuussa 2022 Naisten -joukkue. Se on kilpailujoukkue, joka pelaa 2023 lähtien Naisten 11v11 Kolmosessa. ⚽️🏃‍♀️✨

Joukkueemme liittyy seuran B-tytöt ja kaikki jalkapallohullut naiset jotka ovat kiinnostuneita harjoitella säännöllisesti ja kilpaillulisesti 3-4 x viikossa. Harjoitukset ovat laadulliset, mutta kuitenkin rennot ja hauskat. Se on meille tärkein asia, koska rakastamme jalkapalloa, mutta se on kuitenkin vain meidän harraste, ei ammattia.

Harjoittelemme lajin perustaitoja koko ympäri vuoden. Talvella harjoittelemme Ounashallissa ja liikuntasaleissa, kesällä ulkona tekonurmikentillä. Meidän saksalainen valmentaja Ralf Wunderlich (UEFA A lisenssi) tarjoaa joukkueelle hänen jalkapallomagia. Et usko, että tämä on todellinen asia? Tule ja tarkista se itse. 😃🙌☀️☀️☀️

Ilmoittautuminen avaa syyskuussa 2022. Jos olet kiinnostunut harjoitella ja/tai pelata meidän seurassa ennen tätä, voit tulla mukaan meidän Rentofutis tai United joukkueiden kanssa (8v8 sarja).

Tervetuloa FC Santa Claus Junioreihin!

TOIMIHENKILÖT

Täältä löydät joukkueiden valmentajien ja joukkueenjohtajien yhteystiedot. Muita taustahenkilöitä ei ole listattu julkisesti.

fcscj_ralf-wunderlich_joulupukki
Ralf Wunderlich
Valmennuspäällikkö, Vastuuvalmentaja, Ohjaaja

KALENTERI

Kalenteri tulee syksyllä 2022.

YHTEISTYÖKUMPANIT

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.