Scroll Top

Katsaus toimintaan 2022, osa 5

Arkistokuva T08-09-joukkueesta Santa Claus Liigassa 2021 (I. Nikkarinen)

FCSCJ:n esikatselu 2022, osa 5

Tänään esittelemme teille Harrastetyttöjen joukkueen (T2006-10). Tämä on rento ja hauska harrasteryhmä, jossa tytöillä on mahdollisuus oppia jalkapallon perustaitoja rauhallisesti ilman stressiä ja painetta. Emme pelaa Palloliiton sarjassa, vaan viisi-vastaan-viisi -peliä meidän omassa Santa Claus Liigassamme.

Harrastetyttöjen joukkue harjoittelee kaksi kertaa viikossa. Tyttöjen valmentajana toimii saksalainen Ralf Wunderlich (UEFA A-lisenssi), joka yhdistää harjoituksissa laadun ja hauskanpidon. Askel askeleelta tytöt kehittyvät omassa tahdissaan niin henkilökohtaisesti kuin joukkueenakin.

Uudet pelaajat ovat tervetulleita! Uusien pelaajien taitotasolla ei ole väliä, sillä tärkeää on ystävällisyys, positiivisuus ja joukkuehenki.

Tarkempaa tietoa löydät nettisivuilta: https://www.fcsantaclausjuniorit.fi/harrastetytot

Tervetuloa tutustumaan joukkueeseen ja kokeilemaan rentoa harrastusta. Avoimiin harjoituksiin voit tulla ilman ennakkoilmoittautumista:

Ma 17.1. klo 18:00-19:00 Ounashalli
Ma 24.1. klo 18:00-19:00 Ounashalli
Ma 31.1. klo 18:00-19:00 Ounashalli

#fcscj #fcsc #fcsantaclaus #fcsantaclausjuniorit #rovaniemi #jalkapallo #santaapproves #jalkapallorakkaus #futis #juniorijalkapallo #juniorifutis #tyttöfutis #girlpower #joukkuehenki #lappi #hauskuus #positiivisuus #askelaskeleelta #rento #eistressiä #eipainetta

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.