TERVETULOA VALMENTAJAKSI!

Avoimet valmentajapaikat (viimeinen päivitys: 09.03.2021):

*P2011-12 etsii vastuu- ja apuvalmentajia kesälle 2021 (toukokuu-syyskuu)

*T2012-13 etsii apuvalmentajaa

*T2008-09 etsii valmentaja

*Santa Claus Liiga etsii ohjaajia kesälle 2021

FC Santa Claus Juniorit etsii juniorijoukkueidensa toimintaan innostuneita valmentajia.

Tarjoamme toimintaa juniorijoukkueen valmentajana ja tätä kautta mahdollisuuden suorittaa esimerkiksi liikunta-alan opintoja. Pääset mukaan Palloliiton Laatuseura-järjestelmän alaiseen toimintaan ja saat tukea toimintaan seuran valmennuspäälliköltä. Lisäksi seura kouluttaa valmentajia mahdollisuuksien mukaan lajiliiton tai liikunnan aluejärjestön koulutuksissa. Suoritetusta työstä maksetaan myös pientä korvausta.

Odotamme valmentajilta innostuneisuutta, reipasta asennetta, halua oppia, sekä joustavuutta ja kykyä toimia lasten liikunnan parissa. Lisäksi odotamme seuramme arvojen mukaista toimintaa, joita ovat yhteisöllisyys, liikunnallisuus ja kasvatuksellisuus. Lajitaustaa sinulla ei tarvitse olla, mutta se voidaan katsoa valintoja tehtäessä eduksi.

Valmentajien on oltava täysi-ikäisiä.

Seura maksaa vastuuvalmentajien korvaukset. Joukkueet maksavat muiden valmentajien korvaukset ja keskustelevat suoraan valmentajien kanssa korvaussummasta seuran linjausten mukaan.

Jos kiinnostuit, niin ilmoittaudu valmentajaksi heti tästä:


  VastuuvalmentajaApuvalmentajaProjektivalmentaja


  KylläEi


  KylläEi


  KylläEi


  XSSMLXLXXLXXXL


  KylläEi

  Privacy Preferences
  When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.