Muutosten tuulet alkoivat puhaltamisensa jo reippaasti viime vuoden puolella. Uusina asioina toimme muun muassa MyClub-palvelun, FDS-WBA -toiminnan, uudet nettisivut, sekä uudistetun logon. Vanhan vuoden joulukuussa ehdimme jo pitää avoimia harjoituksia junioripuolella ja nyt tarina saa jatkoa.

Seura haluaa tarjota kaikille halukkaille nappulaikäisille lapsille veloituksettoman kolmen kerran kokeilupaketin talvitoimintaamme. 2-5 -vuotiaat tytöt ja pojat pääsevät mukaan keskiviikkoisin klo 17.15-18.00 Korkalovaaran peruskoulun A-salissa. Vastaavasti 6-16 -vuotiaat tytöt ja pojat saavat käydä treenaamassa perjantaisin klo 18.00-19.00 Ounashallissa. Ilmoittautumisohjeet löytyvät oheisesta kuvasta.

– Tempauksen tarkoituksena on saada lapset liikkeelle. Haluamme olla tekemässä jalkapallotoiminnasta entistä hauskempaa ja houkuttelevampaa, Anssi Kiuru toteaa.

– Tämä kokeilujakso on vain yksi tulevista uudistuksista nappulapuolelle. Uskon, että tulevan kesän nappulaliiga-paketti tarjoaa hauskuutta ja houkuttelevuutta niin lapsille kuin ohjaajillekin, Kiuru vihjaa.

Nappulakauden suunnittelu on jo kovassa vauhdissa ja tämä on yksi asia, mihin FC Santa Claus Junioreiden toimistolla on haluttu panostaa. Suunnittelutyön arkkitehtina toimii Marja Ylisirkka.