Olemme palkanneet seuraamme valmennuskoordinaattoriksi Marko Holopaisen 3.4.2019 alkaen. Valmennuskoordinaattorin tehtäviin kuuluu mm. joukkueiden ja erityisesti valmentajien toiminnan tukeminen, uusien joukkueiden perustaminen ja valmentajien ja ohjaajien rekrytointi, yhteistyö harrastepäällikön ja seurasihteerin kanssa, viestintä ja hallinnolliset työt omaan tehtäväkenttään liittyen, FDS yhteistyön sekä nappula- ja harrastetoiminnan kehittäminen ja yhteistyö eri tahojen kanssa sekä tarvittaessa eri joukkueiden valmennukseen osallistuminen.

Markolla on valmennuskokemusta sekä lentopallon että jalkapallon puolelta (jalkapallovalmennuksen koulutus UEFA C -taso tällä hetkellä) sekä pitkä kokemus seuratoiminnasta.

Samalla seuraamme on perustettu valmennuksen johtoryhmä, jonka tehtävänä on tukea valmennuskoordinaattorin työtä ja vastata valmennuslinjasta ja sen kehittämisestä, säännöllisistä valmentajapalavereista sekä valmentajien kouluttamisesta ja tai koulutuksiin ohjaamisesta.

Valmennuksen johtoryhmään kuuluvat Jyrki Paukku, Marko Holopainen, Scott Baines ja Kristian Heames.

Hyvät valmentajat ovat sekä strategiamme mukaisesti että jäsenkyselymme perusteella toiminnan kulmakiviä. Uuden valmennuskoordinaattorin rekrytoinnilla ja valmennuksen johtoryhmän perustamisella haluamme tukea jokaisen seuramme valmentajan ja ohjaajan työtä. Seurassamme toimii tällä hetkellä paljon uusia ja nuoria valmentajia, jotka ovat meille tärkeitä ja joiden kasvamista valmennustehtävissään voimme tällä mallilla erinomaisesti tukea.

Yhteistyö englantilaisen FDS-West Bromwich Albionin kanssa jatkuu ja syvenee. Valmennuslinjamme ovat jo valmiiksi lähes identtiset eli haluamme molemmat tuottaa taitavia, älykkäitä ja korkean itseluottamuksen omaavia pelaajia, jotka nauttivat siitä, että heillä on kykyä ohittaa parikin vastustajaa omaan henkilökohtaiseen taitoon nojautuen. Mukana on tietysti myös joukkuepelaamisen taktiset elementit. Lisäksi FDS tarjoaa reitin kyvykkäimmille pelaajille saada kansainvälistä kokemusta ulkomaan turnauksissa, joissa FDS Suomi on pelannut jo vuosia eri ikäluokissa Euroopan kärkiseuroja vastaan tasaväkisesti.

 

Toivotamme Markon lämpimästi tervetulleeksi seuraamme!

Hänet tavoitatte jatkossa osoitteesta valmennus@fcsantaclausjuniorit.fi ja puh 040 – 752 0003.