FC Santa Claus Junioreiden jäsenedut ja yhteistyökumppanit 2017

Liity jäseneksi ja pääset nauttimaan merkittävistä FC SCJ-jäseneduista. Liity jäseneksi MyClub-palvelussa ja saat oman FC SCJ-jäsenkortin.


Pääyhteistyökumppanit:

Intersport Rovaniemi ja Adidas tarjoavat FC SCJ:n jäsenille todella hyviä etuja

* Kaikki Adidas-futistuotteet -30 %

* Muut futistuotteet -25 %

* Tekstiili ja jalkineet -20 %

* Hiihto, jääurheilu, laskettelu yms. muut lajituotteet -20%

* Pyörät, sykemittarit, lisäravinteet -10%

* Kaikki alennukset alkuperäisistä hinnoista.

Lisäksi seuran jäsenten ostoista kertyy ostohyvitystä seuralle, joten muista mainita olevasi FC SCJ:n jäsen!

www.intersport.fi/fi/kauppa/rovaniemi/


Arinan Kannustajat

 

 

Arinan omistajat voivat osallistua pohjoissuomalaisen juniori- ja nuorisoliikunnan tukemiseen liittymällä FC Santa Claus Junioreiden Kannustajaksi Omalla S-kanavalla. Seuralle maksettava Kannustajat – tukipotti määräytyy sen mukaan, kuinka paljon seura kerää Kannustajia ja Kannustajat Bonusta. Seuran kannattaminen ei vähennä henkilökohtaisia Bonuksia, vaan kyseessä on seuroille maksettava lisätuki.

Seura voi saada Kannustajaksi kenet tahansa Osuuskauppa Arinaan kuuluvan omistajatalouden pääjäsenen. Pääjäsenen tunnistaa siitä, että hän saa asiakasomistajapostin nimellään kotiin. Kannustajaksi ilmoittautuneen saamaa Bonusta vastaava summa ohjautuu seuran tukipottiin koko vuoden ajalta. FC Santa Claus Junioreille maksetaan Kannustajat – tukea vuoden 2017 aikana Kannustajaksi ilmoittautuneiden Arinan omistajatalouksien keräämän Bonuksen perusteella.

www.s-kanava.fi/kirjaudu

 


Rovaniemen Palloseura

Veikkausliigan kotiotteluihin vapaa pääsy kaikille FC Santa Claus Junioreiden pelaajille FC Santa Claus Junioreiden jäsenkorttia näyttämällä ja seuran edustusasu päällä. Yhteistyössä järjestämme myös Rovaniemen Mimmiliigan.

 

 


FC Santa Claus AC

kotipeleihin ilmainen sisäänpääsy FC Santa Claus Junioreiden jäsenkortilla.

 

 

www.fcsantaclaus.fi


Jäsenetuyritykset:

Asianajotoimisto Juntura Oy tarjoaa jäsenille:

Maksuton oikeudellisten asioiden läpikäyminen ja kartoitus perheen lakiasioissa ja yrittäjän oikeudellisissa kysymyksissä, kuten esimerkiksi: edunvalvontavaltakirjat, testamentit, perinnönjaot, yrittäjän sopimusasiat, erilaiset riita-asiat.

Lisäksi tarjoamme tapaamisen jälkeen jäsenille -15 %:a alennusta  laadituista asiakirjoista ja toimeksiannoista.

www.juntura.eu/


Actic Rovaniemi

lahjoittaa liittymismaksusi (15/30€) valitsemallesi joukkueelle! Tarjous on voimassa toistaiseksi.

Actic Rovaniemellä jäsenyyteesi kuuluu ilmainen ohjauskerta, jossa saat henkilökohtaisen harjoitteluohjelman. Lisäksi harjoittelusi sujuva eteneminen varmistetaan seurantatapaamisilla, jossa harjoitteluohjelmasi voidaan päivittää. Jäsenyyteesi kuuluu kuntosaliharjoittelu, ryhmäliikunta sekä uinti.

www.actic.fi


Autokoulu S. Nuutinen Ky tarjoaa seuran jäsenille kaikki kurssit -5%:n alennuksella.

www.autokoulunuutinen.fi

 


Autovuokraamo Hertzistä

kaikki autonvuokraukset joukkueille 0% omavastuulla.

www.hertz.com/rentacar/handlers/SpecialOffersHandler?CDP=789609

 


Brilletistä

kaikki normaalihintaiset silmälasit -20% sekä aurinkolasit -15%. Lisäksi 5%:n ostohyvitys maksetusta summasta, joka kohdistetaan haluamansa joukkueen tai Santa Claus-Nappulaliigan tukemiseksi. Klikkaa itsesi tästä suoraan Brilletin seurakohtaisiin etuihin.

www.brillet.fi

 


Euromaster Rovaniemi

Euromasterilta -10%:n alennus kaikista valmiiksi tingityistä kuluttajan nettohinnoista sekä lisäksi seuralle 3%:n vuosittaisen ostohyvityksenkaikista FC SCJ:n jäsenten ostoista.

www.euromaster.fi


Roifoto Rovaniemi

Rovaniemen oma, pitkät perinteet omaava, ammattitaitoinen valokuvausalan yritys Roifoto antaa seuran jäsenille -20%:n alennuksen passikuvista ja -15%:n alennuksen valokuvien teettämisestä. Kysy Roifotosta tarjousta hää- yms. tapahtumakuvauksista.

www.roifoto.fi


Wetteri Rovaniemi

Hankkimalla Wetteriltä auton tuet valitsemaasi joukkuetta tai Santa Claus Nappulaliigaa! Wetteri maksaa uudesta autosta 300€:n ja käytetystä 150€:n provision joukkueen lyhentämättömänä joukkueen tilille.

Kun menet autokaupoille, hae seuran toimistolta tukeen oikeuttava kuponki.

Hierontapiste Holappa
Tarjouksena 45 minuutin hieronta jäsenillemme hintaan 33 euroa. ”JiiPeellä on vankka 24 vuoden kokemus hierojan työstä ja on auttanut matkan varrella useita seuramme pelaajia lihashuollossa ja vammojen ennaltaehkäisyssä. Varaa aika soittamalla numeroon 040 5160 239. Hierontaan on helppo tulla, etupihalla on mm. parkkitilaa hyvin saatavilla. Tervetuloa pelaajat, valmentajat, toimihenkilöt, vanhemmat, isovanhemmat ja kaikki FC Santa Claus Junioreiden jäsenet.”

Teboil Erottaja (Hallituskatu 26)

Jäsenkortilla auton tehopesu 14€ ja alennusta polttoaineista vähintään 0,02€/litra.

www.teboil.fi


Santa’s Adventures/Tekroni Ltd.

Jäsenetutarjouksena pääsee Ounasvaaran kesäkelkkaradalle laskemaan hintaan 20€/4 kierrosta,

FC Santa Claus Junioreiden jäsenkorttia näyttämällä lipun oston yhteydessä. Etu on -50% normaalin lipun hinnasta. Kesäkelkkarata on avoinna 26.6.-13.8.2017 joka päivä klo 11.00-17.00. Sateella rata on suljettu turvallisuussyistä.

www.santasadventures.fi


Pancho Villa Rovaniemi

Pancho Villasta jäsenkorttia näyttämällä 10% alennus ruoista. Koko perheen voimin maistelemaan herkkuja!

https://panchovilla.fi/rovaniemi


 

Yhteistyökumppanit:

 

 

Oliver’s Cornerissa

vietetään vanhempien jälkipeli-istunnot.

www.oliverscorner.fi

 


Tokitek Suomi Oy on viemäreiden videokuvaukseen erikoistunut yritys, joka toimii

Rovaniemellä ja koko Lapin alueella. TokiTek tekee monipuoliset kartoitukset ja putkityöt kodeille ja yrityksille.


Jalkapallolehti EOM

Tervetuloa tukemaan FC Santa Claus Junioreiden jalkapallotoimintaa ja varmistamaan itsellesi samalla laadukasta lukemista suomalaisesta jalkapallosta suoraan omaan postilaatikkoon! FC SCJ ja EOM-jalkapallolehti ovat sopineet yhteistyöstä joka yhdistää uuden suomalaisen jalkapallon erikoislehden tunnettuuden kasvun ja suomalaisen seuratoiminnan tukemisen.

FC SCJ:n kannattajat, pelaajat ja seuratoimijat voivat tilata lehden itselleen ja halutessaan myös lahjaksi esim. kaverilleen edulliseen vuosikertahintaan.

EOM lahjoittaa jokaisesta seurakoodilla tehdystä tilauksesta FC SCJ:n toiminnan tukemiseen 5-10€ per tilaus, tilauksen kestosta riippuen.

Linkki tilaussivulle: https://www.eom.fi/tilaus/seurayhteistyotilaukset/fcscj/


 


MyClub Kirjautuminen