FC Santa Claus Junioreiden jäsenedut ja yhteistyökumppanit 2018

Liity jäseneksi ja pääset nauttimaan merkittävistä FC SCJ-jäseneduista. Liity jäseneksi MyClub-palvelussa ja saat oman FC SCJ-jäsenkortin.


Pääyhteistyökumppanit:

Intersport Rovaniemi ja Adidas tarjoavat FC SCJ:n jäsenille todella hyviä etuja

* Saat -10% alennusta koko valikoimasta, myös tarjoushinnoista. (Ei koske seura-asuja, jotka ovat valmiiksi hinnoiteltuja ja pakettitarjouksia sekä Viheltäen menee- ja Plussa-kampanjoita.)

Lisäksi seuran jäsenten ostoista kertyy tukirahaa seuralle!

www.intersport.fi/fi/kauppa/rovaniemi/

 


 

Adecco

Olitpa hakemassa ensimmäistä tai seuraavaa työpaikkaasi, hyvät verkostot ovat avuksi. Maailman johtavana henkilöstöpalveluyrityksenä Adeccolaiset voivat auttaa sinua löytämään työn, joka sopii juuri tämän hetken tilanteeseesi. Adeccolta löydät työpaikkoja jokaiseen tilanteeseen; osa-aikaisia työpaikkoja, vakituisia työpaikkoja, kesätöitä, sesonkityötä ja määräaikaisia pestejä. Tervetuloa löytämään juuri itsellesi sopiva työpaikka!

https://www.adecco.fi/

 

 


FC Santa Claus AC

kotipeleihin ilmainen sisäänpääsy FC Santa Claus Junioreiden jäsenkortilla.

 

 

www.fcsantaclaus.fi


Jäsenetuyritykset:

 

Asianajotoimisto Juntura Oy tarjoaa jäsenille:

Maksuton oikeudellisten asioiden läpikäyminen ja kartoitus perheen lakiasioissa ja yrittäjän oikeudellisissa kysymyksissä, kuten esimerkiksi: edunvalvontavaltakirjat, testamentit, perinnönjaot, yrittäjän sopimusasiat, erilaiset riita-asiat.

Lisäksi tarjoamme tapaamisen jälkeen jäsenille -15 %:a alennusta  laadituista asiakirjoista ja toimeksiannoista.

www.juntura.eu/


 

Autokoulu S. Nuutinen Ky tarjoaa seuran jäsenille kaikki kurssit -5%:n alennuksella.

www.autokoulunuutinen.fi

 


 

Brilletistä

kaikki normaalihintaiset silmälasit -20% sekä aurinkolasit -15%. Lisäksi 5%:n ostohyvitys maksetusta summasta, joka kohdistetaan haluamansa joukkueen tai Santa Claus-Nappulaliigan tukemiseksi. Klikkaa itsesi tästä suoraan Brilletin seurakohtaisiin etuihin.

www.brillet.fi

 


Roifoto Rovaniemi

Rovaniemen oma, pitkät perinteet omaava, ammattitaitoinen valokuvausalan yritys Roifoto antaa seuran jäsenille -20%:n alennuksen passikuvista ja -15%:n alennuksen valokuvien teettämisestä. Kysy Roifotosta tarjousta hää- yms. tapahtumakuvauksista.

www.roifoto.fi

 


Wetteri Rovaniemi

Hankkimalla Wetteriltä auton tuet valitsemaasi joukkuetta tai Santa Claus Nappulaliigaa! Wetteri maksaa uudesta autosta 300€:n ja käytetystä 150€:n provision joukkueen lyhentämättömänä joukkueen tilille.

Kun menet autokaupoille, hae seuran toimistolta tukeen oikeuttava kuponki.

Hierontapiste Holappa
Tarjouksena 45 minuutin hieronta jäsenillemme hintaan 33 euroa. ”JiiPeellä on vankka 24 vuoden kokemus hierojan työstä ja on auttanut matkan varrella useita seuramme pelaajia lihashuollossa ja vammojen ennaltaehkäisyssä. Varaa aika soittamalla numeroon 040 5160 239. Hierontaan on helppo tulla, etupihalla on mm. parkkitilaa hyvin saatavilla. Tervetuloa pelaajat, valmentajat, toimihenkilöt, vanhemmat, isovanhemmat ja kaikki FC Santa Claus Junioreiden jäsenet.”

Teboil Erottaja (Hallituskatu 26)

Jäsenkortilla auton tehopesu 14€ ja alennusta polttoaineista vähintään 0,02€/litra.

www.teboil.fi


 

Pancho Villa Rovaniemi

Pancho Villasta jäsenkorttia näyttämällä 10% alennus ruoista. Koko perheen voimin maistelemaan herkkuja!

https://panchovilla.fi/rovaniemi


 

Yhteistyökumppanit:

 

 

Oliver’s Cornerissa

vietetään vanhempien jälkipeli-istunnot.

www.oliverscorner.fi

 


Jalkapallolehti EOM

Tervetuloa tukemaan FC Santa Claus Junioreiden jalkapallotoimintaa ja varmistamaan itsellesi samalla laadukasta lukemista suomalaisesta jalkapallosta suoraan omaan postilaatikkoon! FC SCJ ja EOM-jalkapallolehti ovat sopineet yhteistyöstä joka yhdistää uuden suomalaisen jalkapallon erikoislehden tunnettuuden kasvun ja suomalaisen seuratoiminnan tukemisen.

FC SCJ:n kannattajat, pelaajat ja seuratoimijat voivat tilata lehden itselleen ja halutessaan myös lahjaksi esim. kaverilleen edulliseen vuosikertahintaan.

EOM lahjoittaa jokaisesta seurakoodilla tehdystä tilauksesta FC SCJ:n toiminnan tukemiseen 5-10€ per tilaus, tilauksen kestosta riippuen.

Linkki tilaussivulle: www.eom.fi


 


MyClub Kirjautuminen