Ohjaajalle


Tervetuloa mukaan Santa Claus Junioreihin!

Erityisesti kesäkaudella toimivassa Santa Claus Liigassa tarvitsemme paljon ohjaajia lasten liikuttamiseen. Ilmoittautumislomakkeella voit kertoa myös toiveistasi muunlaiseen ohjaus-, valmennus- tai seuratyöhön, jota voisit seurassamme tehdä.

Odotamme ohjaajilta innostuneisuutta, reipasta asennetta, halua oppia, sekä joustavuutta ja kykyä toimia lasten liikunnan parissa. Lisäksi odotamme seuramme arvojen mukaista toimintaa, joita ovat yhteisöllisyys, liikunnallisuus ja kasvatuksellisuus. Lajitaustaa sinulla ei tarvitse olla.

Ohjaaja voi olla täysi-ikäinen tai alle 18 -vuotias ja ohjaajia on ryhmässä aina vähintään 2. Ohjaaja ei tarvitse liikunta-alan tai lajin koulutusta, sillä koulutamme kaikki ohjaajat. Ohjaajiksi tarvitaan sekä nuoria että lasten vanhempia. Tärkeintä on oma halu olla mukana liikuttamassa lapsia sekä iloinen ja reipas asenne.

Liikunta-alan opiskelijat voivat hyödyntää ohjaajan työtä myös osana opintojaan. Otamme ohjaajiksi myös nuoria, joilla on kaupungin kesätyöseteli. Tämä ei kuitenkaan ole välttämättömyys: kuka tahansa nuori voi tulla meille hakemaan arvokasta ohjauskokemusta.

Ohjaajat saavat korvauksen ohjaustyöstään.

Keväällä 2020 järjestetään uusille ohjaajille ohjaajakoulutus sekä pelinohjaajakoulutus.

Jos kiinnostuit, niin ilmoittaudu ohjaajaksi TÄSTÄ