Santa Claus Nappuloiden ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tästä linkistä Kesä 2020

Huom! Tee ilmoittautuminen lapsen tiedoilla. Jos lapsi on uusi seurassamme tulee ensin täytettäväksi rekisteröityminen seuraan ja sen jälkeen varsinainen ilmoittautuminen. 

Ilmoittautuminen ensi kesän nappulatoimintaan jatkuu normaalisti. Seuraamme koko ajan koronavirukseen liittyviä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen, Valtioneuvoston sekä Palloliiton antamia ohjeistuksia. Tarvittaessa siirrämme nappuloiden aloitusajankohtaa toukokuulta eteenpäin koronavirusepidemian vuoksi. Näin tapahtuessa tulemme huomioimaan aikataulumuutokset kesän toiminnassamme siten, että nappulamaksuille saadaan yhtä paljon vastinetta toiminnassa tehtävien muutosten kautta. Laskutetut maksut voi maksaa, kun selviää, milloin aloitetaan. Maksetut maksut palautetaan, mikäli toimintaa ei voida järjestää koko kesänä.

Alkuperäisen suunnitelman mukaan toiminta alkaisi 11.05.2020 ja päätöspelit pelataan 26.9.2020. Heinäkuussa pidetään kolmen viikon tauko.

15.3.2020 mennessä ilmoittautuneet saavat 15% alennuksen 75€ osallistumismaksusta ja kaikki 17.5.2020 mennessä ilmoittautuneet saavat etunimen ilmaiseksi pelipaitaan. Alennus ei koske sisarushintaa 59€ eikä perhefutismaksua. Sisarusalennus toisesta osallistujasta lähtien. Talvifutiksessa mukana olleet saavat 9€ hyvityksen osallistumismaksusta.

Perhefutis, 2015-2017 -syntyneet yhdessä tutun aikuisen kanssa, 59€: Palloliiton korttelipassi vakuutuksella lapselle (aikuisilla oltava oma tapaturmavakuutus), 3 pelipäivää, harjoitukset kerran viikossa, tekniikkapallo sekä adidas-pelipaita numerolla ja etunimellä (nimi vain 17.5.2020 mennessä ilmoittautuneille).

Nappulat & Mimmit, 2008-2015 -syntyneet, 75€: Palloliiton korttelipassi vakuutuksella, harjoitukset kerran viikossa, seitsemän pelipäivää, jalkapallo sekä adidas-pelipaita numerolla ja etunimellä (nimi vain 17.5.2020 mennessä ilmoittautuneille).

Harrasteliiga, 2001-2007 -syntyneet, 75€ omalla vakuutuksella : Palloliiton korttelipassi, harjoitukset kerran viikossa, seitsemän pelipäivää, jalkapallo sekä adidas-pelipaita numerolla ja etunimellä (nimi vain 17.5.2020 mennessä ilmoittautuneille). Lisää vakuutusyhtiön nimi ja vakuutusnumero myClubiin tai ilmoita toimistolle sähköpostilla toimisto(at)fcsantaclausjuniorit.fi. Pelaajien, joilla ei ole omaa tapaturmavakuutusta, tulee maksaa Palloliiton harrastevakuutus 20€.

Kirjoita ’Lisää viesti järjestäjälle’ -kenttään mahdollinen kenttä- tai kaveritoive ja pelipaidan koko (116-128-140-152-164cm-S-M-L) .

Harjoitusajat ja -paikat ilmoitetaan Rovaniemen kaupungin vahvistettua harjoitusvuorot.

Kaikilla pelaajilla on mahdollisuus maksaa seuran kannatusjäsenmaksu 20€ tai 45€ perhejäsenmaksu halutessaan seuran jäsenedut käyttöönsä.
Aikuisilla on mahdollisuus hankkia punainen fanipikeepaita hintaan 28€ tai puuvillainen fanipipo 10€. Kirjoita ’Lisää viesti järjestäjälle’ -kenttään paidan koko (XS-S-M-L-XL-2XL-3XL) ostaessasi fanipaidan.

Vanhemmilla on mahdollisuus toimia ohjaajana lapsensa ryhmässä. Ohjaajiksi haluaville järjestetään koulutus ennen nappulakauden aloitusta ja heille maksetaan 10€ korvaus/kerta. Ilmoittaudu tästä linkistä ohjaajaksi

Mikäli ilmoittautumisessa on ongelmia, voi oheisista ohjeista löytyä vastaus:
Ohjeita ilmoittautujalle
Mikäli ilmoittautuminen ei onnistu ohjeista huolimatta, laita viestiä toimistolle sähköpostilla toimisto(at)fcsantaclausjuniorit.fi

Muutokset mahdollisia!