Fc Santa Claus Juniorit on valittu mukaan Palloliiton Perhefutis-tuen saajien joukkoon. Perhefutis on lapsen ja vanhemman yhteinen harrastus, jossa nautitaan liikunnasta monipuolisesti ja turvallisesti ilman suorituspaineita. Perhefutis toimii Palloliiton konseptin mukaan ja ohjaaja saa liiton koulutuksen sekä materiaalit käyttöönsä.

Perhefutistoiminta Santa Claus Junioreissa alkaa toukokuussa kestäen syyskuulle. Talvikauden perhefutis alkaa lokakuussa ja kestää huhtikuun alkuun. Toimintaa on kerran viikossa ja heinäkuussa sekä joulun aikaan pidetään lomaa. Ohjaaja saa Palloliiton koulutuksen (maaliskuussa 2019) sekä Santa Claus Junioreiden harrastepäällikön tuen työlleen. Ohjaaminen onnistuu, vaikka jonkin muunkin kesätyön ohessa ja halutessaan perhefutiksen ohjaaja voi ohjata myös muita seuran ryhmiä.

Lue lisää perhefutiksesta täältä: https://www.palloliitto.fi/jalkapalloperhe/palvelut-seuroille/harrastajamaaran-kasvattaminen/perhefutis.

Mitä toivomme ohjaajalta:
vähintään 18 -vuotias
kiinnostus ja innostus liikuntaan
valmius ja halu ohjata lapsi-vanhempi ryhmää
lajituntemus plussaa, mutta ei pakollinen
iloista ja positiivista asennetta
aluksi sitoutumista ainakin kesäkauden perhefutiksen ohjaamiseen, talvikaudesta voidaan sopia erikseen.
Hae ohjaajaksi 15.2.2019 mennessä toimisto[at]fcsantaclausjuniorit.fi tai ottamalla yhteyttä harrastepäällikkö Juhani Olli puh. 040 531 1023 ja nappulatiimi[at]fcsantaclausjuniorit.fi.