Scroll Top

Santa Claus Nappulat Ilmoittautuminen Kesä 2020

Tehdään yhdessä kaikkien aikojen futiskesä!
Ilmoittaudu Kesän 2020 Santa Claus Nappuloihin täältä

Huom! Tee ilmoittautuminen lapsen tiedoilla.

FC Santa Claus Napapiiri ry hallinnoi myClub-jäsenpalvelulla yhteisönsä jäsenrekisteriä, laskutusta, tapahtumailmoittautumisia, läsnäoloseurantaa ja jäsentiedotteita.

myClub on helppokäyttöinen web-sovellus, joka toimii kaikissa yleisimmissä selaimissa. Kaikki tietoliikenne on myClubissa suojattua, ja salasanat ovat järjestelmässä vahvasti salattuja.

Pääset kirjautumaan sekä ilmoittautumaan täältä palveluun niin juniorijoukkueisiin kuin harrastejalkapalloon. Tarvittaessa löydät linkkejä myClubin ohjeisiin sivun alaosasta  tai ongelmatilanteissa voit olla myös yhteydessä toimistosiheeri Taru Romppaiseen:

puh. 044 500 4560, toimisto@fcsantaclausjuniorit.fi

Toiminta alkaa 11.05.2020 ja päätöspelit pelataan 26.9.2020. Heinäkuussa pidetään kolmen viikon tauko.

15.3.2020 mennessä ilmoittautuneet saavat 15% alennuksen 75€ osallistumismaksusta ja etunimen ilmaiseksi pelipaitaan. Alennus ei koske sisarushintaa 59€ eikä perhefutismaksua. Sisarusalennus toisesta osallistujasta lähtien. Talvifutiksessa mukana olleet saavat 9€ hyvityksen osallistumismaksusta.

Kirjoita ‘Lisää viesti järjestäjälle’ -kenttään mahdollinen kenttä- tai kaveritoive ja pelipaidan koko (116-128-140-152-164cm-S-M-L) .

Harjoitusajat ja -paikat ilmoitetaan Rovaniemen kaupungin vahvistettua harjoitusvuorot.

Kaikilla pelaajilla on mahdollisuus maksaa seuran kannatusjäsenmaksu 20€ tai 45€ perhejäsenmaksu halutessaan seuran jäsenedut käyttöönsä.
Aikuisilla on mahdollisuus hankkia punainen fanipikeepaita hintaan 28€ tai puuvillainen fanipipo 10€. Kirjoita ‘Lisää viesti järjestäjälle’ -kenttään paidan koko (XS-S-M-L-XL-2XL-3XL) ostaessasi fanipaidan.

Vanhemmilla on mahdollisuus toimia ohjaajana lapsensa ryhmässä. Ohjaajiksi haluaville järjestetään koulutus ennen nappulakauden aloitusta ja heille maksetaan 10€ korvaus/kerta. 


RYHMÄT

Perhefutis, 2015-2017 -syntyneet yhdessä tutun aikuisen kanssa, 59€: Palloliiton korttelipassi vakuutuksella lapselle (aikuisilla oltava oma tapaturmavakuutus), 3 pelipäivää, harjoitukset kerran viikossa, tekniikkapallo sekä adidas-pelipaita numerolla ja etunimellä (nimi vain 15.3.20 mennessä ilmoittautuneille).
Nappulat & Mimmit, 2008-2015 -syntyneet, 75€: Palloliiton korttelipassi vakuutuksella, harjoitukset kerran viikossa, seitsemän pelipäivää, jalkapallo sekä adidas-pelipaita numerolla ja etunimellä (nimi vain 15.3.20 mennessä ilmoittautuneille).
Harrasteliiga, 2001-2007 -syntyneet, 75€ omalla vakuutuksella : Palloliiton korttelipassi, harjoitukset kerran viikossa, seitsemän pelipäivää, jalkapallo sekä adidas-pelipaita numerolla ja etunimellä (nimi vain 15.3.20 mennessä ilmoittautuneille). Lisää vakuutusyhtiön nimi ja vakuutusnumero myClubiin tai ilmoita toimistolle sähköpostilla toimisto(at)fcsantaclausjuniorit.fi. Pelaajien, joilla ei ole omaa tapaturmavakuutusta, tulee maksaa Palloliiton harrastevakuutus 20€.

Mikäli ilmoittautumisessa on ongelmia, voi oheisista ohjeista löytyä vastaus:

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.