Scroll Top

Saksalainen malliharjoitusviikko, osa 1


Finn Heiserholt ja hänen hyvä kaveri, joulupukki. Kuva: FC SCJ

Saksalainen malliharjoitusviikko, osa 1

FC Santa Claus Junioreilla on tällä hetkellä erikoisvieras Saksasta mukana: Finn Heiserholt, ammattipelaaja Regionalliigassa (SV Lippstadt 08), hän tekee 2-viikon työharjoittelun lomallansa yhdessä meidän Saksalaisen valmennuspäällikön Ralf Wunderlichin kanssa.

Viime viikolla, Ralf näytti Finnille millaista on elämä valmennuspäällikkönä. Lauantaina hän oli mukana Santa Claus Liigan pelipäivänä Saarenkylässä ja sunnuntaina hän oli “lucky charm” B-tytöille heidän pelissä keskuskentällä (1-1 MelUa vastaan viimeisen minuutin maalilla).

Eilen alkoi Finnin “saksalainen malliharjoitusviikko”. Hän tarjoaa kaikille meidän halukkaille joukkueille yhden tyypillisen saksalaisen ammattiharjoituksen. Ei isoa yllätystä, että hänen harjoitukset eivät ole liian erilaiset kuin meidän omat. Koska me harjoittelemme hyvin meidän seurassa. ☺️💪⚽🎅🧑‍🎄🥳

Kuva 1: #santaapproves
Kuva 2: Tytöt 2010-11 ja Finn (Saarenkylä)
Kuva 3: Pojat 2010 ja Finn (Susivouti)
Kuva 4: B-tytöt ja Finn (Keskuskenttä)

#fcscj #fcscj #fcsantaclausjuniorit #fcsantaclaus #rovaniemi #jalkapallo #futis #juniorijalkapallo #nappulat #nappula #harraste #harrastefutis #mimmit #mimmiliiga #hauskuus #jalkapallorakkaus #kesänappulat #santaclausliiga

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.