Scroll Top

Saksalainen ammattijalkapalloilija vierailee FC SCJ:lla


Finn Heiserholt toiminnassa SV Lippstadtille Regionalligassa Westissä Saksassa. Kuva: SV Lippstadt 08

Viikoilla 20 ja 21, saksalainen ammattijalkapalloilija Finn Heiserholt tulee Rovaniemelle ja tekee kaksi viikkoa valmentajaharjoittelua meidän valmennuspäällikömme Ralf Wunderlichin kanssa.

25-vuotias Finn aloitti pelaamaan lapsena Wattenscheid 09-seurassa. Juniorina hän oli TSG Sprockhövelin joukkueessa mistä FC Schalke 04 osti hänet heidän kakkosjoukkueeseen. Vuonna 2019 hän siirtyi SV Lippstadt 08-edustusjoukkueeseen. Lippstadt pelaa Regionalligassa, se on amatööri sarjojen ja ammatilaissarja 3. Bundesligan välissä. Useimmat pelaajat Regionalligassa ovat ammattilaisia.

Wattenscheid on kuuluisa, vanha jalkapalloseura ja Lippstadt on myös tunnettu nimi ainakin Länsi-Saksassa. Kaudella 2021/22, Finn pelasi 31 peliä ja teki 2 maalia sekä sai viisi keltaista korttia. Alla hänen pelaajapofiili Transfermarket-nettisivulla:

https://www.transfermarkt.com/finn-heiserholt/profil/spieler/361538

Ehkä hänen etunimi on syy tähän, mutta Finn on iso Suomi-fani ja on käynyt jo pari lomaa Suomessa. Hän oli joulukuussa Rovaniemellä ja tykkäsi paikasta paljon. Hänen unelmansa on pelata Veikkausliigassa tai Ykkösessä tulevaisuudessa. Nyt hän tulee hänen joukkueensa kesälomalla takaisin Rovaniemelle ja katsoo miten teemme asiat FC Santa Claus Junioreissa.

Finnillä on UEFA B -valmentajalisenssi Saksasta. Hän ei puhu vielä Suomea mutta puhuu Englantia. Ensimmäisellä viikolla hän auttaa Ralfia kentillä ja toimistossa. Lisäksi hän on mukana LA 21.5. Santa Claus Liiga -pelipäivänä, missä hän järjestää pienimutoisen hauskan harjoituksen kentän sivulla lapsille. SU 22.5. hän tulee mukaan B-tyttöjen peliin Keskuskentällä.

Hänen toisella viikolla hän tarjoaa kaikille joukkueille yksi spesiaali saksalainen reagointi- ja havannointi -harjoitus (1 tunti) ilmaiseksi. Joukkueet jotka ovat kiinnostuneita tästä, kertovat sen Ralfille. Kutsu tuli suoraan joukkueenjohtajille sekä valmentajille.

Lopussa hän matkaa P2010:n kanssa LA 28.5. vieraspeliin Sodankylään. Sen jälkeen Ralf ajaa hänet tuntureille nauttimaan Lapin kauneudesta alkukesällä.

Tervetuloa Rovaniemelle, Finn!

#fcscj #fcsc #fcsantaclausjuniorit #fcsantaclaus #rovaniemi #jalkapallo #futis #keskuskenttä #leiri #jalkapallorakkaus #lippstadt #schalke #wattenscheid #finnheiserholt #regionalliga #saksa #harjoittelu

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.