Rovaniemen Mimmiliiga

 

Tietoa mimmiliigan talvitoiminnasta löytyy Mimmiliigan talvitoiminta – sivulta

 

Mimmiliiga_2017_some.png
Ilmoittautuminen avataan sunnuntaina 26.2.2017 klo 12.00.

 

Keväällä räjähtää käyntiin tyttöjen oma nappulaliiga! Kyseessä on Rovaniemen Palloseuran ja FC Santa Claus Junioreiden yhteinen liiga, jossa toiminta on suunnattu vuosina 2005-2013 -syntyneille tytöille.

Harjoittelu tullaan toteuttamaan lähikenttäperiaatteella* ja harjoitukset pyörivät joko maanantaisin, tai tiistaisin. Tytöille järjestetään omat peli-illat torstaisin Saarenkylän kentällä.

Aikavälillä 2005-2012 -syntyneet tytöt kuuluvat Mimmiliigaan ja vastaavasti 2012-2013 -syntyneet MiniMimmiliigaan. Sekä Mini- että Mimmiliigalaiset harjoittelevat kerran viikossa. MiniMimmiliigaan osallistuville järjestetään vuoden aikana noin kolme pelitapahtumaa, kun taas vanhemmat tytöt pelaavat kesätaukoa lukuunottamatta joka torstai.

Kesällä pidämme kolmen viikon tauon toiminnasta, heti Santa Claus Cupin jälkeen, joka pelataan heinäkuun alkupuolella.

Hinta Rovaniemen Mimmiliigaan osallistumiselle on 99€ kaudelta. Peli- ja harjoitustapahtumia Mimmiliigalaisille on jo ennakkoon merkitty 26 kappaletta.

*Mimmiliiga ja MiniMimmiliiga järjestetään lähikentillä. Kysy mahdollisuutta perustaa omalle alueellesi joukkue!

Paikkoina: Rantavitikka (hiekka), Saaren koulu (tekonurmi), Korkalovaara (Vaaranlammen kenttä), Ylikylä(koulun kenttä), Ounasrinteen koulu(pihakenttä), Ounasvaaran yläkoulun kaukalo/Rommelin kenttä, Napapiirin koulu (tekonurmi), Muurola, Syväsenvaaran (koulun kenttä)

Ilmoittautuminen alkaen sunnuntaina 26.2.17 klo 12:00, MyClub-palvelun kautta, tästä linkistä:

Mikäli haluat ohjaajaksi Rovaniemen Mimmiliigaan, klikkaa tätä linkkiä:

https://fcscj.myclub.fi/flow/events/495975

Tervetuloa mukaan!

Yhteistyöterveisin,

FC Santa Claus Juniorit & Rovaniemen Palloseura

MyClub Kirjautuminen