Scroll Top

Plussakortti -yhteistyö

Rovaniemen Intersportin kanssa olevan sopimuksemme myötä he maksavat seurallemme sponsorointitukea seuran jäsenten tekemien ostosten mukaan. Jotta ostokset rekisteröityisivät seuramme tukeen, tulee siellä näyttää joko seuramme jäsenkorttia tai myClubin mobiilijäsenkorttia ja samalla saatte myös ostoksistanne 10% alennuksen, myös tarjoushinnoista (ei koske seura-asuja, jotka ovat valmiiksi hinnoiteltuja ja pakettitarjouksia sekä Viheltäen menee- ja Plussa-kampanjoita).

Toinen tapa varmistaa ostosten rekisteröityminen tukeemme on päivittää plussakortin tiedot K-ryhmän kannattajataloudeksi. Teette sen helposti nettiosoitteessa https://www.plussa.com/sponsorointi/ Tarvitsette seuraavat tiedot: K-Plussa-kortin numero, nimi- ja osoitetiedot sekä sponsorointitunnuksen SP0715 (SP nolla seitsemän yksi viisi). Riittää, että yksi perheenjäsenistä rekisteröityy sponsoroinnille. Tämän jälkeen talouden kaikilla K-Plussakorteilla tehdyt ostot Rovaniemen Intersportissa huomioidaan. Ilmoittautuminen ei millään tavalla vähennä normaaleja K-Plussa etuja.

Juuri tämän helpommin ei sponsoritukea taida saada, joten nyt kaikki aktiivisesti äänestämään ja rekisteröitymään! 

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.