T2006-07

KALENTERI


Santa Clausin 06- ja 07-syntyneiden tyttöjen joukkue on syksyllä 2015 toimintansa aloittanut ikäkausijoukkue.

Joukkue on laadukasta toimintaa harrastava ja ympäri vuoden harjoitteleva jalkapallojoukkue. Toiminnan perusajatuksia on hyvä harjoittelu, sopiva määrä otteluita ja hyvin suunniteltu muu tekeminen. Tavoitteena on myös iloinen ja mukava ilmapiiri eli olla Suomen kivoin futisjoukkue! Kuukausimaksu pidetään matalana, jotta kaikilla halukkailla on mahdollisuus pelata.

Joukkueen vastuuvalmentaja on Ralf Wunderlich. Hän on saksalainen ammattilaisjalkapallovalmentaja joka tuli 2015 Suomeen valmentajaksi. Hänellä on paljon kokemusta naisten- ja tyttöjenjoukkeiden kanssa (esim. FC Hertta Joensuu Naisten Edustusjoukkue ja D-tytöt (T2003) ja FC Ylivieskan C-tytöt (T2004-06), D-tytöt (T2007-08) ja F-tytöt (T2011-2012)). Ralf tarjoaa hyvän sekoituksen: laatuharjoitus + paljon hauskaa toimintaa. Hän puhuu Suomea.

Joukkue on yhteisöllinen: vanhemmat ovat mukana toiminnassa mukana joukkueenjohtajina, huoltajina ja talkoilijoina, kukin omien voimavarojensa mukaan.

Joukkue pelaa kaudella 2021 T15 tyttöjen ykkössarjaa.

Joukkue on osallistunut myös erilaiseen turnaukseen, aikaisemmin esim. Gammelstad If Cupiin ja Espanjassa Barcelona Girls Cupissa, jossa vastustajat olivat eri Euroopan maista. Kokemus oli unohtumaton kaikille osallistujille ja Joulupukin joukkuetta kuvattiin innokkaasti muiden osallistujien toimesta.

T06-07 joukkue harjoittelee neljä kertaa viikossa. Voitte lukea meidän harjoitusvuoroista alla kalenterissa.

Harjoituksiimme voi vapaasti tulla kokeilemaan lajia tai vaan katsomaan. Mikäli haluat tytöllesi hyvän harrastuksen, ole yhteydessä Ralfiin (puh: 0405453880, sp: t06-07_coach@fcscj.fi). Tervetuloa mukaan!

MYCLUB-UUTISET


TOIMIHENKILÖT
Kristiina Hintikka-Kukkola
Joukkueenjohtaja T2006-07
fcsc_ralf-wunderlich_indoors
Ralf Wunderlich
Valmennuspäällikkö, Vastuuvalmentaja T2006-07, Valmentaja T2008-09, Valmentaja Rentofutis, Pelaajavalmentaja Miesten joukkue
PELAAJAT

Tiedot julkaistaan kunkin henkilön itse määrittelemällä tavalla.


YHTEISTYÖSSÄ TUKEMASSA JOUKKUEEMME TOIMINTAA
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.