NAISTEN RENTOFUTIS

Santa Claus Junioreissa toimii Rovaniemellä 2020 alkanut Naisten Rentofutis -joukkue. Se on vapaa-ajan harrasteryhmä. Pelaajat, jotka ovat kiinnostuneita myös peleistä, voivat pelata palloliiton naisten 8v8 sarjassa kesällä. ⚽️🏃‍♀️✨

Tämä on oikea joukkue sinulle joka:

  • et ole koskaan potkaissut palloa, vaikka mieli on tehnyt
  • pelasit aikaisemmin, mutta olet nyt vähän “ruosteessa”
  • haluat harjoitella/pelata rennossa ympäristössä ilman painetta, mutta säännöllisesti
  • sinulla on halu oppia uutta ja teet sen mieluusti rennossa porukassa
  • sinua ei haittaa, vaikka hikikin vähän lentäisi
  • omistat lenkkarit ja juomapullon
  • haluat pitää hauskaa jalkapalloporukassa
  • olet ystävällinen ihminen

Naisten joukkueessa harjoitellaan lajin perustaitoja. Kenttäkoko on puoli kenttää tai pienempi, joten juoksukunnon puuttuminen ei ole este. Tarjoamme harjoituksia 2 x viikossa kaikille ja yksi lisävuoro vain sarjapelaajille. Se ei kuitenkaan tarkoita, että sinun harjoitella kolme kertaa viikossa, vaan harjoittelet kun voit ja haluat. Joukkue toimii ympäri vuoden. Talvella harjoittelemme Ounashallissa ja liikuntasaleissa, kesällä ulkona tekonurmikentillä. Pelaamme myös hauskoja harjoituspelejä, turnauksia, ja kesällä 8v8 sarjassa. Harjoitusvuorot löytyvät alta kalenterista.

Ryhmää vetää meidän saksalainen, suomea puhuva, UEFA A-lisensoitu valmennuspäällikkömme Ralf Wunderlich.

Voit tulla kokeilemaan ja testaamaan milloin tahansa kahden viikon ajaksi, sopiiko joukkue sinulle. Ota vain yhteyttä valmentajaan etukäteen viestillä tai sähköpostitse ja sovi milloin olet tulossa. Yhteystiedot alla.

Meillä on kaksi erilaista osallistumisvaihtoehtoa sinulle:

1. Rentofutaaja

Osta 10xtreenikortti helposti ja tulet mukaan harjoituksiin, kun sinä haluat ja voit. Ei säännöllistä laskutusta. Ei enempää sitoutumista.

Hinta: 65€*

*Rentofutaajilla on mahdollisuus maksaa seuran kannatusjäsenmaksu 20€ tai 45€ perhejäsenmaksu halutessaan seuran jäsenedut käyttöönsä. Huom: ei pelioikeutta.

2. Rentopelaaja

Tulet mukaan joukkueeseen pelaamaan säännöllisesti koko kaudeksi. Kaikki harjoitukset + kesän 8v8 sarjan pelit + turnaukset + harjoituspelit + tapahtumat + pelaajasiirrot + koulutukset (esim. jojot, rahurit)…

Hinta: Joukkueenjohtaja voi kertoa lisää tästä (yhteystiedot alla) **

**Osallistujilla tulee olla oma tapaturmavakuutus ja pelipassi (jos pelaat sarjassa). Pelaajia ei ole vakuutettu seuran toimesta. +45€ seuran jäsenmaksu vuodessa. Halutessasi sopia maksuaikataulusta tai maksaa Smartumin, Edenredin, ePassin tai Eazybreakin kautta ole yhteydessä seurasihteeriin.

Ilmoittaudu heti ja tule mukaan kokeilla! 😃🙌☀️☀️☀️

Kysy joukkueenjohtajalta Sannalta tai valmentajalta Ralfilta (yhteystiedot alla), jos haluat tietää lisää joukkueesta ja sen toiminnasta.

Tervetuloa FC Santa Claus Junioreihin!

TOIMIHENKILÖT

Täältä löydät joukkueiden valmentajien ja joukkueenjohtajien yhteystiedot. Muita taustahenkilöitä ei ole listattu julkisesti.

fcscj_ralf-wunderlich_joulupukki
Ralf Wunderlich
Valmennuspäällikkö, Vastuuvalmentaja, Ohjaaja
sanna-uutela
Sanna Uutela
Joukkueenjohtaja Naisten Rentofutis 8v8

KALENTERI


YHTEISTYÖKUMPANIT

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.