P2008

Joukkueemme on aina ottanut uudet pelaajat hyvillä mielin vastaan, Tervetuloa rohkeasti tutustumaan joukkueen toimintaan ja harjoituksiin!

P08 on vuoden 2015 lopulla toimintansa aloittanut ikäkausijoukkue. Tällä hetkellä joukkueessa harrastaa noin 20 innokasta poikaa.
Joukkue harjoittelee ympäri vuoden, harjoituksia on 3 kertaa viikossa.

Joukkueen tärkeimpiä tavoitteita on turvallinen, hyväntuulinen ja kannustava ilmapiiri, laadukas ja hyvin suunniteltu toiminta. Joukkue harjoittelee ja nauttii liikunnan riemusta ympäri vuoden, harjoittelussa huomioidaan jokaisen pojan kehitystaso. Talvella on harjoiteltu 3 kertaa viikossa, harjoitukset ollut liikuntasalissa ja Ounashallissa.

Joukkue osallistuu kesällä 2021 SPL:n piirisarjoihin kahdella joukkueella ja käy pelaamassa muutamissa turnauksissa kesän mittaan.

Vastuuvalmentaja on ammattilaisjalkapalloilija Cristian Pandelescu Romaniasta. Hän tarjoaa laatuharjoitukset joukkueelle.

Joukkueemme on aina ottanut uudet pelaajat hyvillä mielin vastaan, Tervetuloa rohkeasti tutustumaan joukkueen toimintaan ja harjoituksiin!

MYCLUB-UUTISET


TOIMIHENKILÖT
toimihenkilö_kuva
Anna-Liisa von Fielitz
Joukkueenjohtaja P08
introducing_cristian-pandelescu
Cristian Pandelescu
Seuran maalivahtivalmentaja, Vastuuvalmentaja P08, Vastuuvalmentaja P10
Santa-Claus-Liiga-Juhani-768x1024
Juhani Olli
Harrastepäällikkö, Apuvalmentaja P08

KALENTERI

Olevasta listasta näkyy ajan tasalla olevat joukkueemme harjoitusajat, tulevat pelit, turnaukset ja julkiset tapahtumat. Toivotamme uudet pelaajat tervetulleiksi tutustumaan harjoituksiin ja fanit kannustamaan paikan päälle!
(Olethan asiasta kuitenkin ensin yhteydessä joukkueenjohtajiin.)


PELAAJAT


YHTEISTYÖSSÄ TUKEMASSA JOUKKUEEMME TOIMINTAA
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.