P2008

P08 on vuoden 2015 lopulla toimintansa aloittanut ikäkausijoukkue. Tällä hetkellä joukkueessa harrastaa noin 20 innokasta poikaa.
Joukkue harjoittelee ympäri vuoden, harjoituksia on 3 kertaa viikossa.

Joukkueen tärkeimpiä tavoitteita on turvallinen, hyväntuulinen ja kannustava ilmapiiri, laadukas ja hyvin suunniteltu toiminta. Joukkue harjoittelee ja nauttii liikunnan riemusta ympäri vuoden, harjoittelussa huomioidaan jokaisen pojan kehitystaso. Talvella on harjoiteltu 3 kertaa viikossa, harjoitukset ollut liikuntasalissa ja Ounashallissa.

Joukkue osallistuu kesällä 2021 SPL:n piirisarjoihin kahdella joukkueella ja käy pelaamassa muutamissa turnauksissa kesän mittaan.

Vastuuvalmentaja on ammattilaisjalkapalloilija Cristian Pandelescu Romaniasta. Hän tarjoaa laatuharjoitukset joukkueelle.

Joukkueemme on aina ottanut uudet pelaajat hyvillä mielin vastaan, Tervetuloa rohkeasti tutustumaan joukkueen toimintaan ja harjoituksiin!

TOIMIHENKILÖT

introducing_cristian-pandelescu
Cristian Pandelescu
Seuran maalivahtivalmentaja, Vastuuvalmentaja P2008, Vastuuvalmentaja P2010, Pelaajavalmentaja Miesten joukkue
Anna-Liisa von Fielitz
Joukkueenjohtaja P2008

KALENTERI


SPONSORIT
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.