Joukkueemme on aina ottanut uudet pelaajat hyvillä mielin vastaan, Tervetuloa rohkeasti tutustumaan joukkueen toimintaan ja harjoituksiin!

P08 on vuoden 2015 lopulla toimintansa aloittanut ikäkausijoukkue. Tällä hetkellä joukkueessa harrastaa yli 20 innokasta poikaa.
Joukkue harjoittelee ympäri vuoden, harjoituksia on 3 kertaa viikossa.

Joukkueen tärkeimpiä tavoitteita on turvallinen, hyväntuulinen ja kannustava ilmapiiri, laadukas ja hyvin suunniteltu toiminta. Joukkue harjoittelee ja nauttii liikunnan riemusta ympäri vuoden, harjoittelussa huomioidaan jokaisen pojan kehitystaso. Talvella on harjoiteltu 4 kertaa viikossa, harjoitukset ollut liikuntasalissa ja Ounashallissa.

Joukkue osallistuu kesällä 2019 SPL:n piirisarjoihin kahdella joukkueella ja käy pelaamassa muutamissa turnauksissa kesän mittaan.

Joukkueemme on aina ottanut uudet pelaajat hyvillä mielin vastaan, Tervetuloa rohkeasti tutustumaan joukkueen toimintaan ja harjoituksiin!

OTTELUKALENTERI
Ottelukalenterista näkyy tulevat joukkueemme pelit ja turnaukset. Tervetuloa kannustamaan paikan päälle!


HARJOITUSAJAT
Olevasta listasta näkyy ajan tasalla olevat joukkueemme harjoitusajat. Toivotamme uudet pelaajat tervetulleiksi tutustumaan harjoituksiin!
Olethan asiasta kuitenkin ensin yhteydessä joukkueenjohtajiin.


TOIMIHENKILÖT
toimihenkilö_kuva
Anna-Liisa von Fielitz
Joukkueenjohtaja P2008
toimihenkilö_kuva
Tanja Määttä
Rahavastaava
toimihenkilö_kuva
Juhani Olli
Vastuuvalmentaja

[Toimihenkilötkuvat myöhemmin]

PELAAJAT


JOUKKUEEN UUTISET


YHTEISTYÖSSÄ TUKEMASSA JOUKKUEEMME TOIMINTAA
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.