YLEISTÄ NAPPULOISTA 2017

 

[päivitetty 12.9.17 klo 15:55 /Marja]

 

Tietoa nappuloiden talvitoiminnasta löytyy tästä linkistä Talvitoiminta

Alla oleva info koskee kesä 2017 toimintaa:
YLEISTÄ
HINNAT
VALMENNUS
ILMOITTAUTUMINEN

YLEISTÄ:

 • FC Santa Claus Junioreiden Nappulaliiga toimii poikien osalta Rovaniemen alueella. Uudistuksena vuodelle 2017 mukaan tulee myös Rovaniemen Mimmiliiga, joka toteutetaan yhdessä Rovaniemen Palloseuran kanssa. Nappulaliigoissa on mukana vuosittain n. 500 lasta ja 100 valmentajaa. Pääasiallisesti valmentajina toimivat tehtävään koulutetut lasten vanhemmat, tai innokkaat opiskelijat.
 • Toiminta jakautuu poikapuolella mini-, nappula- ja harrasteliigaan. Miniliigassa toimintaa kerran (1) viikossa, nappuloissa ja harrasteliigassa kaksi (2). Tyttöpuolella toiminta jaetaan MiniMimmiliigaan sekä Mimmiliigaan. Toimintaperiaatteet ovat samat, kuin poikapuolella: MiniMimmiliigassa viikoittaisia tapahtumia on pääsääntöisesti yksi (1) ja Mimmiliigassa kaksi (2).
 • Toimintaa on nappula- ja harrasteliigassa kerran viikossa (harjoitukset) jakeskiviikkoisin (pelit) toukokuusta (vko 20) syyskuun alkuun (3.9.), kevätkausi huipentuu Santa Claus Cupiin (4.-8.7.) ja syyskauden päättää kauden päätöstapahtuma.
 • Heinäkuussa kolme (3) viikkoa lomaa, joka alkaa Santa Claus Cupin (8.7.) jälkeen ja päättyy syyskauden ekoihin harkkoihin 31.7.
 • Ikäluokat menevät seuraavasti: 2001-2005 -syntyneet (Harrasteliiga), 06-07, 08-09, 10-12 synt. (Nappulaliiga) ja 2012-2014 -synt. (Miniliiga). Nuoremmalla on aina mahdollisuus mennä myös vanhempaan ikäluokkaan mikäli oma ikäluokka ei ole riittävän haastava. Lisätietoja harrastepäälliköltä nappulatiimi @ fcsantaclausjuniorit.fi, p. 040 53 11 023
 • Joukkueita tulee Saarenkylän alueelle, Ounasrinteelle, Pöykkölään, Rantavitikalle, Ylikylään, Korkalovaaran alueelle ja myös mahdollisille muille lähinnä peruskoulujen kentille. Kysy mahdollisuutta perustaa omalle alueellesi joukkue toimisto @ fcsantaclausjuniorit.fi

HINNAT:

 • Nappulapaketti, 4-11 -vuotiaat, 149e: seuran jäsenmaksu (40e), Palloliiton pelipassi vakuutuksella, 30 tapahtumaa (13 pelikertaa, 13 harjoituskertaa), osallistuminen Santa Claus Cupiin heinäkuussa (4.-8.7.) ja Iltaturnaukseen syyskuussa, Adidas-pelipaita numerolla ja nimellä (nimi vain 15.4. mennessä maksaneille), Palloliiton Playbook. Lisäksi tarvitset säärisuojat ja oman pallon.
 • Miniliigapaketti, 2-4-vuotiaat, 99e: seuran jäsenmaksu (40e), Palloliiton pelipassi vakuutuksella, 16 tapahtumaa (13 harjoitusta, peli kevät ja syyskauden päätteeksi), osallistuminen Santa Claus Cupiin heinäkuussa Adidas-pelipaita numerolla ja nimellä (nimi vain 15.4. mennessä maksaneille). Lisäksi tarvitset säärisuojat ja oman pallon.
 • Harrasteliiga, 12-16 -vuotiaat, 149e: seuran jäsenmaksu (40e), Palloliiton pelipassi vakuutuksella, 30 tapahtumaa, osallistuminen Santa Claus Cuppiin ja Iltaturnaukseen, Adidas-pelipaita numerolla ja nimellä paidan selkään (nimi 15.4. maksaneille). Lisäksi tarvitset säärisuojat ja oman pallon. Omalla vakuutuksella 20e alennus.
 • Sisaralennus 40e toisesta lapsesta lähtien.
 • Jäsenedut: Jokainen FC Santa Claus Junioreissa pelaavan nappulan perhe saa jäsenkorttia esittämällä huomattavia jäsenetuja, jotka löydät TÄSTÄ linkistä.

VALMENNUS:

 • Joukkueiden valmennuksesta vastaavat pääsääntöisesti lasten vanhemmat, jotka koulutetaan tehtäviin ennen kauden alkua. Yhdessä ryhmässä tulee olla 3-5 valmentajaa, joista vähintään puolet lasten vanhempia, jotta joukkue voidaan perustaa. Vuosittan FC SCJ:n nappuloissa on kesäisin mukana 100 lasten vanhempaa valmennustehtävissä sekä n. 20 junioria, opiskelijaa, tai muuta innostunutta. Lisätietoja nappulapäällikkö nappulatiimi @ fclynx.net
 • Ohjaajaksi alkavalle vanhemmalle maksetaan kulukorvauksia/palkkiota enintään 5e/kerta. Lisäksi valmentaja saa omavastuuhintaan seuran edustusasusteen.
 • Junioreille ja muille ulkopuolisille (ei lasten vanhemmille) maksetaan ohjaajana toimimisesta korvausta 10e/7e harjoituksista ja peleistä. Vastuuvalmentaja saa korkeamman korvauksen. Lisätietoa harrastepäälliköltä.

ILMOITTAUTUMINEN:

 • Ilmoittautuminen tapahtuu MyClub-järjestelmän kautta, johon pääset nappuloiden etusivuilta, tai suoraan poikien ilmoittautumiseen ja tyttöjen ilmoittautumiseen. Voit ilmoittautua myös seuran toimistolla. Vahvistat ilmoittautumisen maksamalla kausimaksun joko MyClubin kautta tulevalla laskulla, tai seuran toimistolla. Maksun jälkeen pelaajan nimi päivitetään Joukkue-sivulle.

MyClub Kirjautuminen