Osuuskauppa Arina tukee vuosittain pohjoissuomalaista liikuntaa, huippu-urheilua, kulttuuria ja yhteiskunnallista toimintaa. Tämän tukimuodon nimi on Kannustajat. Lisää voit lukea esim. täältä.

Kannustajat-tukea jaetaan alkuvuodelta 2019 yhteensä 50 000 euroa äänestyksessä 20:lle eniten ääniä saaneelle yhteisölle, alueellinen tasapuolisuus huomioiden.

 

Kutsu Kannustajat-äänestykseen lähetetään Arinan omistajatalouksiin kuuluville sähköpostitse 10.12. Äänestyskutsun saavat kaikki, jotka ovat ilmoittaneet Arinalle sähköpostiosoitteensa, eivätkä ole kieltäneet viestien lähettämistä.

 

Äänestysaikaa on 17.12. saakka ja äänestäneiden kesken arvotaan S-ryhmän lahjakortteja. Äänestyslinkki on saatavilla vain Arinan lähettämässä sähköpostiuutiskirjeessä. Linkkiä ei saa jakaa eteenpäin, jotta voimme varmistaa, että äänestykseen osallistuvat vain Arinan omistajatalouksiin kuuluvat. Äänestäminen on yksi omistajien tapa vaikuttaa osuuskaupassa.

 

Kannustaja –tuki on seurallemme tärkeä ja helppo varainkeruumuoto, koska se ei vaadi jäsenistöltämme juurikaan vaivaa. Jos siis olet Arinan jäsen, tarkistathan, että viestiasetuksesi ovat kunnossa ja äänestät meidät mukaan ensi vuoden Kannustajat –ohjelmaan.

 

Kiitos tuestasi!