Toiminta maalivahdille

MAALIVAHTIKOULU

FC Santa Claus Juniorit järjestää huipputason maalivahtikoulun. Vetäjänä toimii meidän maalivahtivalmentaja Cristian Pandelescu.

Cristian Pandelescu on ammattimaalivahti Romaniasta, joka muutti vuonna 2014 Joensuuhun JIPPOn maalivahdiksi. Vuodesta 2015 lähtien hän on työskennellyt maalivahtivalmentajana Suomessa (JIPPO Juniorit, FC Hertta, FC Ylivieska ja nyt FC SCJ).

Seuramme maalivahtikoulu aloitti toimintansa 2021 (tammikuu – lokakuu). Meillä oli 3 ryhmää (2006-2007, 2008-2009 ja 2010-2012). Jokainen ryhmä harjoitteli kerran viikossa 60 minuuttia. Pelaajat tulivat FC SCJ:sta ja RaPesta. Järjestimme myös maalivahtileirin heinäkuussa Lapissa. Järjestimme ilmaiset harjoitukset Kemijärvellä, Sodankylässä, Ivalossa, Ranualla ja Kolarissa.

Kausi 2022

Maalivahtikoulussa on kolme kautta vuonna 2022. Koulu on avoin kaikille pelaajille (pojat ja tytöt 2005-2012), jotka ovat kiinnostuneita  huippumaalivahtiharjoituksista, myös muiden seurojen maalivahdit ovat tervetulleita. Järjestämme ryhmät ikäluokittain. Jokainen harjoitus kestää 60 minuuttia.

Kevätkausi

Ajanjakso: tammikuu-huhtikuu

Määrä: 12 harjoitusta*

Hinta: 120€ FC SCJ:n pelaajille (10€ per harjoitus) / 180€ muiden seurojen pelaajille (15€ per harjoitus)

Pelaaja jatkaa automaattisesti kesäkaudella, mutta hänellä on mahdollisuus lopettaa kevätkauden jälkeen.

Kesäkausi

Ajanjakso: toukokuu-elokuu

Määrä: 12 harjoitusta*

Hinta: 120€ FC SCJ:n pelaajille (10€ per harjoitus) / 180€ muiden seurojen pelaajille (15€ per harjoitus)

Pelaaja jatkaa automaattisesti syyskaudella, mutta hänellä on mahdollisuus lopettaa kesäkauden jälkeen.

Syyskausi

Ajanjakso: syyskuu-joulukuu

Määrä: 12 harjoitusta*

Hinta: 120€ FC SCJ pelaajille (10€ per harjoitus) / 180€ muiden seurojen pelaajille (15€ per harjoitus)

Pelaaja jatkaa automaattisesti talvikaudella, mutta hänellä on mahdollisuus lopettaa syyskauden jälkeen.

*Cristian keskustelee kullekin ryhmälle sopivat harjoitusajat suoraan jokaisen ryhmän pelaajien ja/tai heidän vanhempien kanssa, jotta kaikki pääsevät osallistumaan. Kauden aikana peruuntunut harjoitus järjestetään myöhemmin sovittavana aikana. Harjoituksia ei järjestetä koulujen loma-aikoina (paitsi kesällä).

Voit ilmoittautua tästä:

Maalivahtikouluun voi tulla kokeilemaan kerran ilman sitoutumista. Voit ilmoittautua suoraan Cristianille.

Mikäli teillä on kysyttävää, soittakaa tai lähettäkää sähköpostia maalivahtivalmentaja Cristianille (+358 40 6297 770 tai mvvalmennus@fcsantaclausjuniorit.fi).

Alla löytyy myös vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Usein Kysytyt Kysymykset

Huipputaso on maan korkein sarjataso esim. Veikkausliiga, Kansallinen Liiga tai jokin muu vastaava ulkomailla. Cristian on valmentanut ja auttanut kehittymään mm. seuraavia pelaajia: Aleksi Honka-Hallila (JIPPO, U18 maajoukkue, siirtyi KuPSiin Veikkausliigaan), Oona Mattila (FC Ylivieska, aluejoukkue, juniorimaajoukkueen kandidaatti, siirtyi KPV:n B-junioreihin), Egor Chuprov (FC Ylivieska, siirtyi OLS:n B-junioreihin (PSL:ssa)).

Talvella: Ounashalli ja/tai liikuntasali

Kesällä: Susivoudin kenttä (tai vastaava kenttä)

Järjestämme niin monta ryhmää kuin tarvitaan. Ryhmässä voi olla maksimissaan 6 pelaajaa.

Jos teet päätöksen, että haluat olla mukana meidän maalivahtikoulussa, ilmoittaudu tällä sivustolla (nappi yllä).

Jos aloitat kesken kauden, laskemme hyvityksen jo pidetyistä kerroista ja saat sitten laskun tästä. Esimerkiksi, jos 8 harjoitusta on vielä pitämättä, maksaisit 80€ (10€ per harjoitus), jos olet FC SCJ:n pelaaja. Jos olet toisesta seurasta, sitten se olisi 120€ (15€ per harjoitus).

Idea on, että sitoudut koko kauden. Loukkaantuminen yms katsotaan tapauskohtaisesti tietenkin. Muuten veloitus on 50% kauden kulusta.

Maalivahdit jatkavat automaattisesti seuraavalle kaudelle, mutta voivat lopettaa jokaisen kauden lopussa. Lähetä sähköposti Cristianille missä kerrot, että lopetat.

Omat jalkapallovarusteet, pallo, maalivahtihanskat ja juomapullo.

Jos pelaaja ei pääse jonain päivänä, yritämme mahdollisuuksien mukaan järjestää korvaavan treenin toisessa ryhmässä. Aina se ei onnistu.

Jos vuoro perutaan seuran toimesta, järjestämme korvaavan harjoituksen myöhemmin.

Järjestämme vuorot MyClubissa, tarvitset MyClub-tilin ja -sovelluksen. Sinun täytyy ilmoittautua IN/OUT joka vuorolle.

MAALIVAHTIPERUSVALMENNUS

FC Santa Claus Juniorit järjestää myös maalivahtien perusvalmennusta. Vetäjänä toimii meidän maalivahtivalmentaja Cristian Pandelescu.

Maalivahtivalmentaja tulee mukaan kaikkien joukkueidemme harjoituksiin n. 1 x kuukaudessa ja pitää maalivahtiperusharjoitukset.*

Vastuuvalmentajat keskustelevat maalivahtivalmentajan kanssa suoraan mitä he haluavat tehdä. Joukkueella on kolme vaihtoehtoa:

  • Maalivahtileikkikoulu kaikkien pelaajien kanssa (yleinen, helpompi harjoittelu)
  • Maalivahtiperusharjoitus maalivahtien kanssa (kohdennettu, vaikeampi harjoittelu)
  • Maalivahtiperusharjoitus erilaisten pelaajien kanssa (kohdennettu, helpompi harjoittelu)

*Aikataulu voi vaihdella meneillään olevan kauden mukaan. Talvella on enemmän jouston varaa kuin kesällä.

HENKILÖKOHTAINEN MAALIVAHTIVALMENNUS

Cristian voi antaa myös henkilökohtaista maalivahtivalmennusta siitä kiinnostuneille pelaajille.

Yksilöharjoitus maksaa 30€ per 60 min. harjoitus.

Jos olet kiinnostunut, soita tai lähetä sähköpostia maalivahtivalmentaja Cristianille (+358 40 6297 770 tai mvvalmennus@fcsantaclausjuniorit.fi).

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.