Viime viikolla potkaistii käyntiin Fc Santa Claus Junioreiden järjestämä liikuntakiertue. Liikuntakiertueesta on muodostunut keväinen perinne, jossa käydään järjestämässä jalkapallopelejä Rovaniemen kouluille sekä päiväkodeille.

Tänä vuona kiertueella on järjestetty kouluilla välituntipelejä, joihin kuka tahansa koululainen on saanut tulla mukaan. Pelit ovat pyörineet non-stop -periaatteella. Päiväkodeilla lapsille on järjestetty liikuntatuokioita rastien muodossa, joissa ollaan pelailtu, leikitty sekä kokeiltu erilaisia liikkumistaitoja. Kiertueen tavoitteena onkin ollut saada lapset nauramaan ja nauttimaan liikkumisesta, missä olemmekin onnistuneet hyvin: toimintaan on osallistunut paljon innokkaita ja hymyileviä lapsia punaisineen poskineen sekä päiväkodeilla että kouluilla. Lapsien liikkumisesta on vastannut liikunta-alan opiskelijat.

Suuri kiitos päiväkodeille sekä kouluille: ilman teitä emme olisi voineet toteuttaa tätä kiertuetta! Ehkä näemme taas ensi keväänä.

Jalkapallosta kiinnostuneilla lapsilla on mahdollisuus ilmoittautua Fc Santa Claus Junioreiden Santa Claus Liigaan, jossa on toimintaa 3-17-vuotiaille lapsille ja nuorille. Santa Claus Liiga on loistava paikka ottaa ensimmäiset kosketukset palloon leikin varjolla. Lisätietoa löytyykin Santa Claus Liiga

#Ylikylä #Vaaranlampi #Saari #Sinettä #Rautiosaari #Koskenkylä #Rantavitikka #Ounasvaara

 #päiväkodit #koulut