Scroll Top

Katsaus toimintaan 2022, osa 19

Arkistokuva maalivahtikoulusta talvella 2021 Ounashallissa (Kuva: RW)

Katsaus FCSCJ:n toimintaan 2022, osa 19

Tänään esittelemme teille Santan maalivahtikoulu. Vetäjänä toimii seuran amattilainen maalivahtivalmentaja Cristian Pandelescu.

Koulu on avoin kaikille pelaajille (pojat ja tytöt 2005-2012), jotka ovat kiinnostuneita huippumaalivahtiharjoituksista, myös muiden seurojen maalivahdit ovat tervetulleita! Järjestämme ryhmät ikäluokittain.

Maalivahtikoulussa on kolme kautta vuonna 2022: Kevätkausi (tammikuu-huhtikuu), kesäkausi (toukokuu-elokuu) ja syyskausi (syyskuu-joulukuu). Hinta per kausi on 120€ FC SCJ:n pelaajille tai 180€ muiden seurojen pelaajille. Kauden aikana harjoittelemme 12 kertaa. Siis hinta per harjoitus on vain 10€ (15€). Halpa harrastus!

Maalivahtikouluun voi tulla kokeilemaan kaksi kertaa ilman sitoutumista. Voit ilmoittautua suoraan Cristianille: cristian.pandelescu@fcscj.fi, +358 40 6297 770.

Järjestämme myös maalivahtileirit. Esim. viime kesällä Cristian ja Ralf olivat „Maalivahtileiri Lapissa“ -reissussa SPL:n tuella. Harjoittelimme RaPeen, KP-55:n, KoKon, SoPan ja IPS:n kanssa heidän paikoilla.

Tarkempaa tietoa löydät nettisivuilta: https://www.fcsantaclausjuniorit.fi/maalivahdille

#fcscj #fcsc #fcsantaclaus #fcsantaclausjuniorit #rovaniemi #jalkapallo #santaapproves #jalkapallorakkaus #futis #juniorijalkapallo #juniorifutis #lappi #hauskuus #positiivisuus #hyvameininki #maalivahti #maalivahdit #maalivahtikoulu #maalivahtileiri #maalivahtiharjoitus

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.