09-pojat

Joukkue pojat09 on perustettu loppuvuodesta 2015. Olemme pelanneet 2016 kesän vuotta vanhempien piirisarjaa sekä erilaisia turnauksia Pohjois-Suomen alueella. Harjoittelemme keskimäärin 3 kertaa viikossa.

Joukkueessamme on innokkaita ja liikunnan riemusta nauttivia pelaajia 23 kappaletta. Joukkueen ilme on samanhenkinen: tärkeitä asioita ovat peli-ilo, liikunnan tuoma nautinto, kova työnteko, periksiantamattomuus, toisten kannustaminen ja kaikin puolin hyvä ja kohtelias käytös. Kiitämme aina pelien jälkeen kädestä pitäen ottelusta vastustajien lisäksi myös pelinohjaajaa.

Tänä kesänä pelaamme ottelutapahtumissa kolmella joukkueella, joten joukkueeseemmme mahtuu vielä lisää jalkapallosta innostuneita pelaajia, jotka haluavat harjoitella uusia taitoja mukavassa porukassa.

Tärkeimpiä saavutuksiamme ovat tähän asti: punaiset posket, iloiset ilmeet ja kevyt hiki harjoitusten ja otteluiden jälkeen. Lisäksi innostuneisuus jalkapallosta on lisääntynyt ja pelaajamme haluavat harjoitella myös omalla ajallaan.

Harjoitusaikamme ovat (tilanne 3.4.2017):

ti klo 18–19 Ounashalli

ke klo 17.30–18.30 Syväsenvaaran ala-aste

su klo 13–14 Ounashalli

 

Joukkuuen vastuuvalmentaja: Joni Valta.

Tiedusteluihin ja kysymyksiin vastaa sekä lisätiedot antaa joukkueenjohtajamme:

Petri Veikkolainen, 050 320 3291, sähköposti paveikko[at]gmail.com

MyClub Kirjautuminen