Tervetuloa 09-poikien sivuille!

Joukkue on perustettu loppuvuodesta 2015. Olemme pelanneet 2016 kesän vuotta vanhempien piirisarjaa sekä erilaisia turnauksia Pohjois-Suomen alueella.

Kesällä 2017 pelasimme Meri-Lapin nappulaliigaa ja Pohjois-Suomen turnauksissa. Kesän 2018 suunnitelmaan kuuluvat piirisarja, Piteå Summer Games ja Tervaturnaus.

Harjoittelemme keskimäärin 3 kertaa viikossa. Vuonna 2018 olemme monipuolistaneet harjoitusohjelmaamme säännöllisellä yleisurheilulla ja kamppailulajeilla. Toimintamme tärkein tavoite on luoda lapsille turvallinen ja kannustava ympäristö innostua jalkapallosta ja oppia sen taitoja.

Pyrimme siihen että joukkueemme pelaavat oppivat tässä vaiheessa ennen muuta henkilökohtaista taitoa  jokaisen lapsen oma kehitysvaihe ja –taso huomioiden.

Joukkueessamme on innokkaita ja liikunnan riemusta nauttivia pelaajia 23 kappaletta. Joukkueen ilme on samanhenkinen: tärkeitä asioita ovat peli-ilo, liikunnan tuoma nautinto, kova työnteko, periksiantamattomuus, toisten kannustaminen ja kaikin puolin hyvä ja kohtelias käytös. Kiitämme aina pelien jälkeen kädestä pitäen ottelusta vastustajien lisäksi myös pelinohjaajaa.

Tänä kesänä pelaamme ottelutapahtumissa kolmella joukkueella, joten joukkueeseemme mahtuu vielä lisää jalkapallosta innostuneita pelaajia, jotka haluavat harjoitella uusia taitoja mukavassa porukassa. Uudet pelaajat ovat tervetulleita tutustumaan ja liittymään joukkueeseemme.

Tärkeimpiä saavutuksiamme ovat tähän asti: punaiset posket, iloiset ilmeet ja kevyt hiki harjoitusten ja otteluiden jälkeen. Lisäksi innostuneisuus jalkapallosta on lisääntynyt ja pelaajamme haluavat harjoitella myös omalla ajallaan.

Pelaajat: 

Harjoitusaikamme ovat 1.9.2019 alkaen:

Ti klo 16.30-18.15 Ounashalli
Ke klo 17.00-19.15 Ounashalli
La klo 10.30-12.00 Rantavitikan peruskoulu
Su klo 16.30-18.00 Rantavitikan peruskoulu

Joukkueen toimihenkilöt:

vastuuvalmentaja: Jouni Seppälä

muut valmentajat: Paavo-Matti Toivanen ja Toni Ryynänen (mv-valmennus) sekä Jose Hiltunen, Sami Oinas ja Matti Peltoniemi

joukkueenjohtajat:

Petri Veikkolainen, 050 320 3291,  paveikko[at]gmail.com (tiedustelut ja lisätiedot joukkueen toiminnasta)

Kati Storgårds, 040 581 2369

Matti Peltoniemi (myClub), 045 652 6007

rahastonhoitajat: Marianne Mursu, Johanna Peltoperä

huoltajat: Katri Illikainen,  Ari-Pekka Illikainen, Janne Kouri, Marianne Mursu ja Kimmo Pohjanen

talkoovastaava: Kimmo Pohjanen

kanttiinivastaavat: Maria Haavikko ja Saara Karjalainen

varustevastaava: Timo Pallari

www-vastaava: Kirsi-Marja Alatalo

Päivitetty 11.3.2020/Kirsi-Marja

MyClub Kirjautuminen