06/07 -tytöt 

 

Santa Clausin 06- ja 07-syntyneiden tyttöjen joukkue on syksyllä 2015 toimintansa  aloittanut ikäkausijoukkue.

Joukkue on erittäin laadukasta toimintaa harrastava ja ympäri vuoden harjoitteleva jalkapallojoukkue. Toiminnan perusajatuksia on hyvä harjoittelu, sopiva määrä hyviä otteluita ja hyvin suunniteltu muu tekeminen. Tavoittena on myös iloinen ja mukava ilmapiiri eli olla Suomen kivoin futisjoukkue. Tämän hetken ranking-sijoitus on jo kymmenen kivoimman joukossa. Joukkue valittiin seuran päättäjäisissä mm. ilmapiirinsä takia ”Vuoden Joukkueeksi”. Toiminnan hintakin halutaan pitää matalana.

Joukkueessa pelaa tällä hetkellä 31 tyttöä. Mukana olevat tytöt ovat fiksuja ja kivoja. Joukkueen valmentajat ovat erittäin kokeneita. Pelaajien vanhemmat ovat hienosti joukkueen toiminnassa mukana.

Vuonna 2016 joukkue pelasi viikottain Santa Claus Junioreiden nappulaliigaa ja muita tyttöjoukkueita vastaan eri paikkakunnilla ja osallistui muutamiin turnauksiin mm Torniossa, Kemissä ja Haukiputaalla. Talvella 2017 joukkue osallistui muutamiin turnauksiin ja seuran talvinappulapeleihin sekä pelasi kauden oman ikäistensä piirin sarjaa.

Joukkueeseen sopii mukaan vielä yksi uusi pelaajaa. Kannattaa olla nopea jos haluaa tytölleen oikein mukavan harrastuksen!

Mikäli haluat tytöllesi oikein hyvän harrastuksen, ole yhteydessä Jyrki Paukkuun(puh 0405711226), Juha Lähteeseen (puh 0405883328) tai Jarno Lakkalaan (puh. 0405702394)

 

MyClub Kirjautuminen