Piilolinssit helpottavat liikkuvien lasten arkea

Jalkapallossakin tarvitaan tarkkaa, vaivatonta näkemistä. Jos pelaajalla on ongelmia näkemisessään, hän joutuu käyttämään energiaa näkövirheiden korjaamiseen. Se vaikuttaa heikentävästi mm. keskittymiseen, kun joutuu käyttämään voimavaroja pelin ymmärtämisen sijasta pelin hahmottamiseen. Pienienkin näkövirheiden korjaaminen voi helpottaa kummasti pelisuoritusta ja jaksamista.

Silmälasit ei luonnollisesti ole järkevä ratkaisu jalkapalloilevalle eikä muutakaan liikuntaa harrastavalle lapselle. Peleissä silmälasit on turvallisuusriski. Pallon osuessa kovaa kasvoihin, lasit saattavat tehdä enemmän haittaa kasvoille kuin itse pallo. Kehykset menevät helposti rikki ja ruhje on takuulla suurempi lasien kanssa kuin ilman.

Piilolinssit sopivat lähes jokaiselle silmälasien käyttäjälle vauvasta vaariin. Lapset oppivat käyttämään niitä yllättävän helposti ja oikein käytettynä ne ovat turvalliset käyttää.

Vanhempien kannattaakin ottaa piilolinssien käyttö puheeksi harrastavien lasten kanssa. Tärkeintä on, ettei yhdenkään lapsen tarvitsisi lopettaa urheiluharrastustaan näön heikkenemisen ja/tai harrastusta haittaavien silmälasien vuoksi.

Jos lapsi ei halua käyttää piilolinssejä, niin silloin kannattaa hankkia liikkumiseen suunnitellut urheilulasit lapsen omilla voimakkuuksilla. Brilletistä löytyy hyvä valikoima erilaisia, turvallisia urheilulaseja.

Brillet haluaa tukea lasten ja nuorten harrastamista. Me tarjoamme FC Santa Claus Junioreiden pelaajille kokeilutarjouksen piilolaseihin:

 

TARKKA-näöntutkimus, piilolinssien käytön opetus,

10pr kertakäyttölinssejä kokeiluun ja jälkikontrollin

yhteishintaan 37.50€ (norm.hinta 75€).

Edun saa FC Santa Claus Junioreiden jäsenkortilla.

Tarjous voimassa 31.5.2019 asti

Ajanvaraus optometristille www.brillet.fi tai 0400 448 922

 

Tervetuloa paikalliseen optikkoliikkeeseen!

 

Lisätietoja:

 

Pasi Hiukka

040-717 1988

pasi.hiukka@brillet.fi

www.brillet.fi