Juhani on toiminut seurassamme harrastepäällikön tehtävissä elokuusta 2018 alkaen. Juhani hoitelee nimenomaan nappula- ja harrastetoimintaan liittyviä tehtäviä seurassamme -koordinoi siis sekä kesän että talven nappultoimintaa, vetää liikuntakerhoja kouluilla ja rekrytoi ja opastaa ohjaajiamme. Yhteistyötä tehdään tiiviisti yhdessä seurasihteerin ja valmennuskoordinaattorin kanssa. Tärkeimpiä yhteistyötahoja Juhanin työssä on myös kaupungin koulut, päiväkodit ja liikuntatoimisto.

”Ei voi kuin kiittää kaikkia niitä koulujen rehtoreita ja päiväkotien johtajia, jotka ovat meidän seuran väen ottaneet innolla heille pitämään välituntiliikuntaa, kerhoja ja liikuntatuokioita”, Juhani myhäilee.

Mukana näissä erilaisissa tapahtumissa ja kerhoissa Juhanilla on monesti liikunta-alan opiskelijoita Lapin urheilopistolta Santasportilta. He suorittavat seurassa erilaisia koulutukseensa kuuluvia opintoja ja näyttöjä. Jotkut jäävät meille pidemmäksikin aikaa, esimerkiksi nappulaohjaajiksi. Juhani on itsekin Lapin urheiluopiston kasvatteja ja ikääkin nuorella miehellä on vasta 19 -vuotta.

Nuorempana Juhani on harrastanut lentopalloa, pesäpalloa, maastohiihtoa sekä jalkapalloa.

”Itse aloitin jalkapallon aikanaan Fc Lynxin nappulaliigasta. Parasta silloin nappulaliigassa oli pelipäivät ja uskon, että vieläkin monen lapsen mielestä pelipäivät ovat parasta Nappulakesässä”, Juhani kertoo

Juhani jatkaa motivaatiostaan toimia seurassamme näin: – ”Halusin Fc Santa Claus Junioreihin töihin, koska seurasta huokuu hyvä yhteishenki sekä iloinen ja mukava ilmapiiri sekä halusin olla osa rovaniemeläistä jalkapalloa. Parasta työssäni on se, että saa touhuta lasten kanssa, saa olla ulkona ja olla mukana, ja nähdä kuinka lapset kehittyvät. Olen oppinut työssäni paljon seuratoiminnasta sekä valmentamisesta.”