FC Santa Claus Juniorit etsii nappula- ja juniorijoukkueiden toimintaan innostuneita valmentajia.

Lisää valmentajaresursseja tarvitsemme pienten lasten (synt. 2009, 2008) joukkueisiin sekä nuorten (synt. 2005 ja B-pojat) joukkueisiin ja perustettavaan A-poikien joukkueeseen. Myös tyttöjoukkueisiin (esim. T7-9) otamme mielellämme ohjaajia mukaan. Keväällä tarvitsemme iloisia ja reippaita ohjaajia Nappulaliigan toimintaan.

Mitä tarjoamme? Toimintaa juniori- tai nappulajoukkueen valmentajana ja tätä kautta mahdollisuuden suorittaa esimerkiksi liikunta-alan opintoja. Pääset mukaan Palloliiton Laatuseura-järjestelmän alaiseen toimintaan ja saat tukea toimintaan seuran valmennuspäälliköltä. Lisäksi seura kouluttaa valmentajia mahdollisuuksien mukaan lajiliiton tai liikunnan aluejärjestön koulutuksissa. Suoritetusta työstä maksetaan myös pientä korvausta.

Mitä odotamme? Innostuneisuutta, reipasta asennetta, halua oppia, sekä joustavuutta ja kykyä toimia lasten liikunnan parissa. Lisäksi odotamme seuramme arvojen mukaista toimintaa: yhteisöllisyyttä, liikunnallisuutta ja kasvatuksellisuutta. Lajitaustaa Sinulla ei tarvitse olla, mutta se voidaan katsoa valintoja tehtäessä eduksi.

Tarkentavat kysymykset ja vapaamuotoiset hakemukset voi osoittaa valmennuspäällikkö Anssi Kiurulle, anssi.kiuru[a]fcsantaclausjuniorit.fi TAI toimisto[a]fcsantaclausjuniorit.fi tai soita 040 752 0003.