FC Santa Claus Juniorit ja EOM-jalkapallolehti ovat sopineet yhteistyöstä joka yhdistää uuden suomalaisen jalkapallon erikoislehden tunnettuuden kasvun ja suomalaisen seuratoiminnan tukemisen.

– Olemme tehneet mielenkiintoisen yhteistyösopimuksen jalkapallon erikoislehti EOM:n kanssa. Kyseinen uunituore lehti pureutuu jalkapallon ilmiöihin laajemmin ja syvällisesti ja on siten jalkapalloperheen todellinen opus. Ostamalla lehden vuodeksi tuet samalla meidän seuramme toimintaa. Seuraavassa numerossa on iso henkilöjuttu seuramme pelaajasta, Leo Auttista. Itse jo lehden tilaisin, seuran puheenjohtaja Pekka Saarinen kertoo.

FC SCJ:n kannattajat, pelaajat ja seuratoimijat voivat tilata lehden alla olevan linkin kautta löytyvällä tilauslomakkeella itselleen ja halutessaan myös lahjaksi esim. kaverilleen edulliseen vuosikertahintaan 25€ (sis. alv 10%). EOM lahjoittaa jokaisesta seurakoodilla tehdystä tilauksesta FC SCJ:n toiminnan tukemiseen 5€ per tilaus. Tule siis mukaan tilaamaan ja tukemaan omaa seuraasi!

EOM-jalkapallolehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa ja kattaa sisällöltään koko suomalaisen jalkapallokulttuurin koko kirjon. Syväluotaava suomalaisen jalkapallon erikoislehti käsittelee niin Veikkausliigaa, juniorijalkapalloa, naisfutista, alasarjoja, kannattajakulttuuria kuin kaikkia muitakin eri osa-alueita. Tässä on helppo ja mukava tapa tukea seuramme toimintaa.

http://www.eom.fi/tilaus/fcscj/