Scroll Top

Etsimme valmennuspäällikköä tiimiimme!

⚽️ Etsimme valmennuspäällikköä tiimiimme ⚽️

FC Santa Claus Juniorit on juniori-jalkapalloon erikoistunut seura, jonka toiminnassa on mukana lapsia ja nuoria pienistä nappulaikäisistä aina B ja A junioreihin. Seuran toiminnan tarkoituksena on tarjota laadukasta, tavoitteellista ja yhteisöllistä jalkapallon kilpa- ja harrastetoimintaa tytöille ja pojille sekä perheille ja seuratoimijoille. Arvomme ovat liikunnallisuus, kasvatuksellisuus ja yhteisöllisyys.

Haemme nyt joukkoomme valmennuspäällikköä. Valmennuspäällikkö vastaa seurassamme valmennuksen operatiivisesta toteuttamisesta, sekä toimii joukkueiden ja nappuloiden toiminnan tukena päivittäisessä harjoitustoiminnassa. Valmennuspäällikkö on seuran valmentajien esimies. Valmennuspäällikkö toimii yhteistyössä harrastepäällikön ja seurasihteerin kanssa ja työ sisältää myös ns. hallinnollisia ja viestinnällisiä töitä.

Odotamme sinulta:
– tuloksellista ja määrätietoista otetta
– innostuneisuutta ja intohimoa lajiin sekä seuratyöhön
– soveltuvaa koulutusta
– kokemusta tehtävistä urheiluseurassa ja jalkapallon parissa
– kykyä viestintään ja verkostoitumiseen sekä itsenäiseen
päätöksentekoon
– halua työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä kehittämään jalkapallon valmennusta sekä seuratoimintaa 25 -vuotiaassa seurassamme.

Valmennuspäällikön tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Tehtävässä on 6 kk:n koeaika. Työn aloitus ja palkkaus sopimuksen mukaan. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja seurastamme: www.fcsantaclausjuniorit.fi.

Tiedustelut:
Seuran puheenjohtaja Jose Hiltunen puheenjohtaja@fcsantaclausjuniorit.fi tai 040-5343 601

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen sekä cv sähköpostilla: puheenjohtaja@fcsantaclausjuniorit.fi

Tervetuloa mukaan perheiden seuraan!

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.