FC Santa Claus Juniorit on juniori-jalkapalloon erikoistunut seura, jonka toiminnassa on mukana lapsia ja nuoria pienistä nappulaikäisistä aina B ja A junioreihin. Seuran toiminnan tarkoituksena on tarjota laadukasta, tavoitteellista ja yhteisöllistä jalkapallon kilpa- ja harrastetoimintaa tytöille ja pojille sekä perheille ja seuratoimijoille. Arvomme ovat liikunnallisuus, kasvatuksellisuus ja yhteisöllisyys.

Haemme nyt joukkoomme uutta valmennuspäällikköä, nykyisen siirtyessä muihin tehtäviin. Valmennuspäällikkö vastaa seurassamme valmennuksen operatiivisesta toteuttamisesta, sekä toimii joukkueiden ja nappuloiden toiminnan tukena päivittäisessä harjoitustoiminnassa. Valmennuspäällikkö on seuran valmentajien esimies. Valmennuspäällikkö toimii yhteistyössä harrastepäällikön ja seurasihteerin kanssa ja työ sisältää myös ns. hallinnollisia ja viestinnällisiä töitä.

Odotamme sinulta

  • tuloksellista ja määrätietoista otetta
  • innostuneisuutta ja intohimoa lajiin sekä seuratyöhön
  • soveltuvaa koulutusta
  • kokemusta tehtävistä urheiluseurassa ja jalkapallon parissa
  • kykyä viestintään ja verkostoitumiseen sekä itsenäiseen päätöksentekoon
  • halua työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä kehittämään jalkapallon valmennusta sekä seuratoimintaa 25 -vuotiaassa seurassamme.

Valmennuspäällikön tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Tehtävässä on 6 kk:n koeaika. Työn aloitus ja palkkaus sopimuksen mukaan.

Lisätietoja seurastamme: www.fcsantaclausjuniorit.fi.

Tiedustelut seuran puheenjohtaja Kaisamarja Vihanta puheenjohtaja@fcsantaclausjuniorit.fi tai 045-6750940

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen sekä cv sähköpostilla 17.3.2019 mennessä puheenjohtaja@fcsantaclausjuniorit.fi.