Kurssi järjestetään Rovaniemellä SantaSportin tiloissa keskiviikkona 14.3. ja torstaina 15.3. kello 17-21 välisinä aikoina.

Ensisijaisesti kurssi on tarkoitettu vuonna 2003 ja sitä aiemmin syntyneille, mutta mukaan voidaan ottaa sopimuksen mukaan myös nuorempia. Erotuomarin peruskurssi ja kenttäkoulutus, sisältää sääntökirjan ja erotuomarimerkin. Koulutus on osallistujille maksuton.

 

Ilmoittautuminen pohjoisen alueen koulutuksiin  viimeistään viikkoa ennen koulutusta.

Pitkän linjan erotuomari Petri Veikkolainen summasi hyviä puolia, joita nuoren tuomarin kannattaa miettiä ennen kiivaimman pelikauden alkua: – Tehtävien määrään saa itse vaikuttaa, tehtävistä saa aina palkkion ja matkakorvauksen, saa liikuntaa, saa olla tekemisissä kuningaslajin parissa, tuomari voi mahdollistaa junioriottelun pelaamisen (ilman erotuomaria ei pelata yhtäkään virallista peliä) ja erityisesti tästä syystä tuomareille on tarvetta. Emmehän halua, että yksikään ottelu jää pelaamatta tuomarin puuttumisen takia? Tarvitsemme ja toivomme mukaan toimintaan myös naispuolisia henkilöitä, Veikkolainen muistuttaa.