Scroll Top
Aamutreenit

FC Santa Claus Junioreiden aamutreenit aloitettiin tiistaina Susivoudin tekonurmikentällä. Sateisesta säästä ja koulujen loppumista edeltävästä viikonlopusta huolimatta paikalla oli reipas määrä osallistujia.

Ensimmäisissä kesän aamuharjoituksissa tehtiin vahvasti tuttavuutta pallon kanssa. Erilaiset kuljetukset, käännökset ja harhautukset tulivat parituntisen treenin aikana pelaajille tutuiksi. Seuran valmennuspäällikkö Mika Salmela oli aamutreeneistä luonnollisesti innoissaan.

– Mahtavaa kun saatiin hyvä määrä tyttöjä ja poikia mukaan ja asenne oli hyvä, Salmela iloitsi,

Salmelan aisaparina toimi harjoituksissa seurakoordinaattori Anssi Kiuru, joka niin ikään oli tyytyväinen ensimmäisten treenien antiin.

– Tekemisen laatu oli hyvällä tasolla ja pelaajat innokkaina mukana. Eihän sitä voi kesäaamua paremmissa merkeissä aloittaa, Kiuru summasi.

FC Santa Claus Junioreiden aamutreenit pyörivät Susivoudin kentällä tiistaisin ja torstaisin. Ryhmään on voinut ilmoittautua MyClubin kautta.

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.