POJAT 2014

Santa Clausin 2014-syntyneiden poikien joukkue on syksyllä 2021 toimintansa aloittanut juniorijoukkue. Ennen aloitamme 2015-syntyneiden poikien joukkue syksyllä 2022, 2015-syntyneet pojat ovat tervetulleita mukaan meidän joukkueheen!

Joukkue on laadukasta toimintaa harrastava ja ympäri vuoden harjoitteleva jalkapallojoukkue. Toiminnan perusajatuksia on hyvä harjoittelu, sopiva määrä otteluita ja hyvin suunniteltu muu tekeminen. Tavoitteena on myös iloinen ja mukava ilmapiiri eli olla Suomen kivoin futisjoukkue! Kuukausimaksu pidetään matalana, jotta kaikilla halukkailla on mahdollisuus pelata.

P2014 joukkue harjoittelee 2 kertaa viikossa. Ajantasaiset harjoitusvuorot löytyvät alempana olevasta kalenterissa.

Meillä on vielä vapaat paikat uudelle pelaajile. Lisää pelaajia ovat erittäin tervetulleita! Teemme hauskat ja hyvät asiat ja liikumme yhdessä kentällä. Uuden pelaajien taito tasolla ei ole mitään väliä. Tervetuloa tutustumaan joukkueeseen!

Harjoituksiimme voi vapaasti tulla kokeilemaan lajia tai vaan katsomaan. Mikäli haluat pojallesi hyvän harrastuksen, ole yhteydessä joukkueenjohtajaan tai valmentajaan. Yhteystiedot alla.

Tervetuloa mukaan!

TOIMIHENKILÖT

Täältä löydät joukkueiden valmentajien ja joukkueenjohtajien yhteystiedot. Muita taustahenkilöitä ei ole listattu julkisesti.

Janne Näsi
Apuvalmentaja
Ia-Mari Tiilikainen
Joukkueenjohtaja P2014
Mira Jänkälä
Vastuuvalmentaja

KALENTERI


YHTEISTYÖKUMPPANIT

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.