POJAT 2014-15

Santa Clausin 2014- ja 2015-syntyneiden poikien joukkue on syksyllä 2021 toimintansa aloittanut juniorijoukkue.

Joukkue on laadukasta toimintaa harrastava ja ympäri vuoden harjoitteleva jalkapallojoukkue. Toiminnan perusajatuksia on hyvä harjoittelu, sopiva määrä otteluita ja hyvin suunniteltu muu tekeminen. Tavoitteena on myös iloinen ja mukava ilmapiiri eli olla Suomen kivoin futisjoukkue! Kuukausimaksu pidetään matalana, jotta kaikilla halukkailla on mahdollisuus pelata.

P14-15 joukkue harjoittelee 2 kertaa viikossa. Ajantasaiset harjoitusvuorot löytyvät alempana olevasta kalenterissa.

Meillä on vielä vapaat paikat uudelle pelaajile. Lisää pelaajia ovat siis erittäin tervetulleita! Teemme hauskat ja hyvät asiat ja liikumme yhdessä kentällä. Uuden pelaajien taito tasolla ei ole mitään väliä. Tervetuloa tutustumaan joukkueeseen!

Harjoituksiimme voi vapaasti tulla kokeilemaan lajia tai vaan katsomaan. Mikäli haluat pojallesi hyvän harrastuksen, ole yhteydessä valmentajaan.

Tervetuloa mukaan!

TOIMIHENKILÖT

Täältä löydät joukkueiden valmentajien ja joukkueenjohtajien yhteystiedot. Muita taustahenkilöitä ei ole listattu julkisesti.

santtu-santa_1080x1080
Santtu Pätäri
Harrastepäällikkö, Vastuuvalmentaja, Ohjaaja

KALENTERI


YHTEISTYÖKUMPPANIT

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.