Scroll Top

FC SCJ NAISET 8v8

Santa Claus Junioreissa toimii Rovaniemellä 2020 alkanut Naisten 8v8-joukkue joka pelaa Palloliiton naisten 8v8-sarjassa tai Rovaniemen Erotuomarikerhon Puulaaki-sarjassa. ⚽️🏃‍♀️✨

Naisten joukkueessa harjoitellaan lajin perustaitoja. Kenttäkoko on puoli kenttää tai pienempi, joten juoksukunnon puuttuminen ei ole este. Tarjoamme harjoituksia 2 viikossa.

Joukkue toimii ympäri vuoden. Talvella harjoittelemme Ounashallissa ja liikuntasaleissa, kesällä ulkona tekonurmikentillä. Pelaamme myös hauskoja harjoituspelejä, turnauksia, ja kesällä 8v8 sarjassa. Harjoitusvuorot löytyvät alta kalenterista.

Voit tulla kokeilemaan ja testaamaan milloin tahansa kahden viikon ajaksi, sopiiko joukkue sinulle. Ota vain yhteyttä joukkueenjohtajaan etukäteen viestillä tai sähköpostitse ja sovi milloin olet tulossa. Yhteystiedot alla.

Hinta: Joukkueenjohtaja voi kertoa lisää tästä (yhteystiedot alla) *

*Osallistujilla tulee olla oma tapaturmavakuutus ja pelipassi (jos pelaat sarjassa). Pelaajia ei ole vakuutettu seuran toimesta. +45€ seuran jäsenmaksu vuodessa. Halutessasi sopia maksuaikataulusta tai maksaa Smartumin, Edenredin tai ePassin kautta ole yhteydessä seurasihteeriin.

Ilmoittaudu heti ja tule mukaan kokeilemaan! 😃🙌☀️☀️☀️

Kysy joukkueenjohtajilta (yhteystiedot alla), jos haluat tietää lisää joukkueesta ja sen toiminnasta.

Tervetuloa FC Santa Claus Junioreihin!

P. S. Jos haluat harjoitella rennossa ympärissä, mutta et halua pelata sarjapelejä, sitten meidän Naisten Rentofutis olisi hyvä vaihtoehto sinulle.

TOIMIHENKILÖT

Täältä löydät joukkueiden valmentajien ja joukkueenjohtajien yhteystiedot. Muita taustahenkilöitä ei ole listattu julkisesti.

Tommi Kangas
Seuratyöntekijä
Liisa Hirvaskoski
Joukkueenjohtaja Naisten 8v8
Mari Salmi
Joukkueenjohtaja Naisten 8v8

YHTEISTYÖKUMPANIT

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.