HARRASTETYTÖT (T2006-10)

Meidän 2020 alkanut T2008-09 joukkue tuli 2021 Harrastetyttöjen joukkueeksi T2006-10. Se on rento ja hauska harrasteryhmä, jossa tytöillä on mahdollisuus oppia jalkapallon perustaitoja rauhallisesti ilman stressiä ja painetta. Emme pelaa Palloliiton sarjassa, vaan viisi-vastaan-viisi -peliä (tai 8v8) meidän omassa Santa Claus Liigassamme.

Harrastetyttöjen joukkue harjoittelee kaksi kertaa viikossa. Tyttöjen valmentajana toimii saksalainen (mutta suomenkielisiä) Ralf Wunderlich (UEFA A-lisenssi), joka yhdistää harjoituksissa laadun ja hauskanpidon. Askel askeleelta tytöt kehittyvät omassa tahdissaan niin henkilökohtaisesti kuin joukkueenakin.

Uudet pelaajat ovat tervetulleita! Uusien pelaajien taitotasolla ei ole väliä, sillä tärkeää on ystävällisyys, positiivisuus ja joukkuehenki.

Harjoitusvuorot löytyvät alta kalenterista. Tervetuloa tutustumaan joukkueeseen ja kokeilemaan rentoa harrastusta!

Ilmoittaudu Ralfille, jos haluat tiedä lisää joukkueesta.

Tervetuloa FC Santa Claus Junioreihin!

TOIMIHENKILÖT

Täältä löydät joukkueiden valmentajien ja joukkueenjohtajien yhteystiedot. Muita taustahenkilöitä ei ole listattu julkisesti.

fcscjbt_playerprofile_daniela
Daniela Palmola
Apuvalmentaja
  • Ikävaihe lisenssi
fcscj_ralf-wunderlich_joulupukki
Ralf Wunderlich
Valmennuspäällikkö, Vastuuvalmentaja, Ohjaaja

KALENTERI


YHTEISTYÖKUMPPANIT

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.