MIESTEN RENTOFUTIS

Santa Claus Junioreissa toimii Rovaniemellä 2020 alkanut Miesten Rentofutis -joukkue. Se on vapaa-ajan harrasteryhmä, joka harjoittelee 1 x viikossa. Pelaajat, jotka ovat kiinnostuneita myös peleistä, voivat pelata 8v8 puulaakisarjassa kesällä. ⚽️🏃‍♀️✨

Tämä on oikea joukkue sinulle joka:

  • et ole koskaan potkaissut palloa, vaikka mieli on tehnyt
  • pelasit aikaisemmin, mutta olet nyt vähän “ruosteessa”
  • haluat harjoitella/pelata rennossa ympäristössä ilman painetta, mutta säännöllisesti
  • sinulla on halu oppia uutta ja teet sen mieluusti rennossa porukassa
  • sinua ei haittaa, vaikka hikikin vähän lentäisi
  • omistat lenkkarit ja juomapullon
  • haluat pitää hauskaa jalkapalloporukassa
  • olet ystävällinen ihminen

Miesten Rentofutis -joukkueessa harjoitellaan lajin perustaitoja. Kenttäkoko on puoli kenttää tai pienempi, joten juoksukunnon puuttuminen ei ole este. Joukkue toimii ympäri vuoden. Talvella harjoittelemme Ounashallissa, kesällä ulkona tekonurmikentillä.

Kesävuoro:

MA 19:30-23:00 Susivouti

Ryhmää vetää meidän harrastepäällikkömme Santtu Pätäri.

Voit tulla kokeilemaan ja testaamaan milloin tahansa kahden viikon ajaksi, sopiiko joukkue sinulle. Ota vain yhteyttä valmentajaan etukäteen viestillä tai sähköpostitse ja sovi milloin olet tulossa. Yhteystiedot alla.

Meillä on kaksi erilaista osallistumisvaihtoehtoa sinulle:

1. Rentofutaaja

Osta 10xtreenikortti helposti ja tulet mukaan harjoituksiin, kun sinä haluat ja voit. Ei säännöllistä laskutusta. Ei enempää sitoutumista.

Hinta: 65€*

*Rentofutaajilla on mahdollisuus maksaa seuran kannatusjäsenmaksu 20€ tai 45€ perhejäsenmaksu halutessaan seuran jäsenedut käyttöönsä.

2. Rentopelaaja

Tulet mukaan joukkueeseen pelaamaan säännöllisesti koko kaudeksi. Kaikki harjoitukset + kesän 8v8 puulaakisarjan pelit (+ jos kiinnostuneita: turnaukset, harjoituspelit, tapahtumat, pelaajasiirrot, koulutukset (esim. jojot, rahurit) jne…)

Hinta: 25€ kuukaudessa** +45€ seuran jäsenmaksu vuodessa

**Osallistujilla tulee olla oma tapaturmavakuutus. Pelaajia ei ole vakuutettu seuran toimesta. Halutessasi sopia maksuaikataulusta tai maksaa Smartumin, Edenredin, ePassin tai Eazybreakin kautta ole yhteydessä seurasihteeriin.

Ilmoittaudu heti ja tule mukaan kokeilla! 😃🙌☀️☀️☀️

Kysy valmentajalta Santulta (yhteystiedot alla), jos haluat tietää lisää joukkueesta ja sen toiminnasta.

Tervetuloa FC Santa Claus Junioreihin!

TOIMIHENKILÖT

Täältä löydät joukkueiden valmentajien ja joukkueenjohtajien yhteystiedot. Muita taustahenkilöitä ei ole listattu julkisesti.

santtu-santa_1080x1080
Santtu Pätäri
Harrastepäällikkö, Vastuuvalmentaja, Ohjaaja

KALENTERI


YHTEISTYÖKUMPPANIT

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.