Scroll Top

B-POJAT (2006)

TERVETULOA B-POIKIEN KOTISIVUILLE!

Joukkue koostuu 2006-2008 syntyneistä pojista. B-pojat on kannustava ja toisiaan tsemppaava joukkue, meiltä löytyy myös hyvää yhteishenkeä ja huumoria.

Harjoittelemme tavoitteellisesti, ei pelkästään kilpailua varten, vaan tavoitteena on muodostaa jokaiselle liikunnallinen ja terveellinen elämäntapa.

Kaudella 2022 pelaamme P17 Kakkosessa. Osa pojista pelaa myös miesten joukkueessa Pohjois-Suomen Vitosessa.

Joukkue harjoittelee ympäri vuoden, harjoituksia on kolme – neljä kertaa viikossa. Harjoitusvuorot löytyvät alta kalenterista.

Mikäli haluaisit kuulua joukkueeseen, ota yhteyttä joukkueenjohtajaan ja tule tutustumaan harjoituksiin! Huomioimme taitotasosi, joten ei kannata epäröidä sen suhteen. Joukkueessamme voi harjoitella ja pelata myös rennommin jalkapalloon suhtautuvat.

TOIMIHENKILÖT

Täältä löydät joukkueiden valmentajien ja joukkueenjohtajien yhteystiedot. Muita taustahenkilöitä ei ole listattu julkisesti.

1697542015330
Anssi Kiuru
Vastuuvalmentaja
  • UEFA B
  • FIFA Grassroots
pekka-otra-aho
Pekka Otra-Aho
Apuvalmentaja
toimihenkilö_kuva
Arto Vaarala
Joukkueenjohtaja
matti-peltoniemi
Matti Peltoniemi
Valmentaja, Apuvalmentaja, Johtokuntajäsen

KALENTERI


YHTEISTYÖKUMPPANIT

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.